2777
2789
اره سزارین بودم تو افتادن شکم بین سزارین و طبیعی فرقی نیست به نظر من تا شش ماه بد بود شکمم ولی الا ...

شکم بند باید ببندم؟سزارین درد داره؟من میترسم

خسته ترینم
شکم بند باید ببندم؟سزارین درد داره؟من میترسم

شکم بند بعد چهل روز بم گفتن ببند ولی نتونستم زیاد ببندم چون معده درد داشتم به معدم فشار میومد

همون موقع درد نداره ولی بعدش تا فرداش که نمیتونستم راه برم خم آروم اروم راه میرفتم هر چی جای زخمش بهتر میشد راحتتر راه میرفتم ولی تا ده روز اذیت بودم تا بخیه هارو کشیدم بهتر شد ولی یه مدت که می ایستادم جای بخیه ها میسوخت باید مینشستم

نترس زود میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکم بند بعد چهل روز بم گفتن ببند ولی نتونستم زیاد ببندم چون معده درد داشتم به معدم فشار میومد همون ...

من از اون لحظه اتاق عمل میترسم،هی احساس میکنم آدم حالش بد میشه

خسته ترینم
من از اون لحظه اتاق عمل میترسم،هی احساس میکنم آدم حالش بد میشه

ن هیچی نمیشه از کمر بی حست میکنن اصلا هیچی نمیفهمی فقط صداهاشومو میشنوی جلوت یه پرده میزنن که پایین تنتو نبینی بعد یهو میبینی صدای گریه بچه اوند میرن تمیزش میکنن لباس میپوشونن تا بخیت میکنن میارنش کنارت تا ببینیش اون لحظه که صداشو میشنوی منتظری ببینیش وقتی میبینیش دیگه هیچی نمیفهمی  خیلی حسه خاصیه

ن هیچی نمیشه از کمر بی حست میکنن اصلا هیچی نمیفهمی فقط صداهاشومو میشنوی جلوت یه پرده میزنن که پایین ...

خدایا اون لحظه یعنی میاد،باورم نمیشه،

خسته ترینم