2777
2789
عنوان

مشکل همکارم

217 بازدید | 7 پست

دوستان ایشون تو وضعیت خوبی با همسرشون نبودن دخترش که ۱۰ سالشه دیده حالا هی سوال میپرسه ایشون نمیدونن چی بگن بچه هم هس بعصی مسائلی  هنوز فک کنم خوب نیس بهش توضیح بده ولی میترسه کنجکاوی دخترش کار دستش بده اگه راه‌حلی دارین ممنون میشیم.خواهشا هم به حاشیه نکشین .دوستان گفتن مشاور بره که شوهرشون راضی نیست

وقتی دیده نمیشه انکار کرد ب دخترشم بهتره بگه مثلا یک سال دیگه بهت توضیح میدم

یا بگه ی سری مسائل تو زندگی زناشویی هست ک مناسب تو نیست فعلا مثلا ۱۳ سالگیت راجبش حرف میزنیم بهت توضیح میدم  

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه میترسم خودش بره دنبالش بدتر شه 

خب ی پیش زمینه براش بزاره 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد