تا حالا شده عروس خانواده ای بشید که کسی که دوستش داشتید و یه مدت باهم در ارتباط بودید ،داماد اون خانواده باشه؟ رفتارش با شما چطوریه؟ چیزی حس کردید تا حالا از رفتارش؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
چرا؟ الان که زمان قدیم نیست بگی پدرش نزاشت یا مادرش نزاشت، الان همه گرگی هستن واسه خودشون
نه الآنم همونطوره زیاد عوض نشده دوست منو باباش ب زور داد ب پسرعوش یکی دیگه رو میخواست ولی نشد. هستن همچین خانواده های یا دختر دایی خودم داییم اجازه ازدواج نداد مراسموشونو بهم زد الآنم که الانه دخترشو ب اون نمیده
ایشالا پدرش با کسی مشورت نکرد .هرچی گفتن دخترتو به هیچ کدومشون نده تا شر بخوابه قبول نکرد&nbs ...
😑پدر اینقدر بی فکر و درایت، دیگه از دختر چه انتظاری میره ...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
چاق زشت 😂 ن شوخی کردم ولی باور کن زیادم تحفه نیس ولی باباش شدیدا پولداره
اهان به خاطر همون پول باباشه پس🤣🤣🤣🤣🤣
تو مدرسه ماهم یه دختر بود قدش ۱۵۰ چاق سبزه با دماغ بزرگ و قیافه زشت،ولی باباش پولدار بود خیلییییییی
بعد با یه پسره قدبلند خیلی خوشگل و خوش هیکل نامزد کرد هیچ کس باورش نمیشد 🤣🤣🤣🤣
کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
خب گاهی دوتا ادم همو خیلی دوس دارن و ن شرایطشون و ن فرهنگشون و ن اخلاقشون بهم نمیخوره و مجبورن جدا ب ...
من همین شرایط مشابه که کسیو دوست داری ولی رفتاراتون زمین تا اسمون فرق میکنرو داشتم، ولی همون اقا سفت و سخت میگفت من ازدواج نمیکنم و خانواده من هم رو دوستی خیلی حساسن ، من بین این اقا و خانوادم گیر کرده بودم، دیگه از شدت استرس و ناراحتی از این اقا جدا شدم، و همون اقا برای اینکه منو بسوزونه دوماه بعدش به من گفت به جون مادرم عروسیمه، اون اقا میتونست بخاطر اروم شدن من یه خاستگاری بیاد یا اصلا نامزد باشیم تا من این همه از طرف خانوادم استرس نکشم، ولی این کارو نکرد، بعد چند سال دیگه منو ببینه میخواد بگه عاشقتم؟الان نمیتونستیم تلاش کنیم و باهم سازش کنیم؟ پس نتیجه میگیریم اسمش عشق نیست اسمش تنوع طلبی و رقابت