2777
2789
عنوان

عروس خانواده ای که...

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 61 پست
بله تو اطرافیان دیدم   بعد ۲ سال زندگی پسره حس مجدد پیدا کرد و به دختره گفت از شوهرش جدا بش ...

تباه برای یه لحظه‌شه 🥺😰 چه دردناک و سخت ...نباید از اول پا تو همچین راه‌هایی گذاشت ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید😆  اگه میتونه ازدواج نکنه بهتره ....چون اینطوری امکان بهم خوردن دوتا خانواده هست و تااخ ...

من سوالم اینجاست،وقتی یکی یکی و میخواد چرا ازدواج میکنه اصلا؟. که بعدش دیدتش دلش تنگ بشه، خب مگه کرم داری

خب چرا همچین چیزی و قبول کرده؟؟ خدا کنه از اونایی نباشه که از عشق و توجه خیلی ها لذت میبره ...

ادلش شوهر خوهرش شوهرش اومد خلستگاری جواب ن داد اونم رفت خواهر شوهره رو گرفت 

بعدش داداش اون اومد خاستگاریش واقعا عاشقش بود ولی بازم دختره جواب ن داد 

الانم که این اومده خاستگاری و هنو تو نامزدین 

جالبش اینجاش برادر شوهره خواهر شوهرش گفته پسره رو میکشه اونام جرات ندارن عروسی کنن

الان این ربطی به داستانی که من تعریف کردم نداشت😂🦦ولی درست هم نیست انقدر زود قضاوت کنیم که بخاطر ما ...

درسته قضاوت نباید کرد

امااااا (به یاد حامد اهنگی در جوکر)

همونجور که خودتون گفتین زمین گرده و کم نیستن از این دست ادمااا که بخاطر پول همه کار بکنن

ادلش شوهر خوهرش شوهرش اومد خلستگاری جواب ن داد اونم رفت خواهر شوهره رو گرفت  بعدش داداش اون او ...

واقعا کار خطرناکی کرده...پشیمونی به بار نیاد ایشالا...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
اره اخه با خواهرش میخواست ازدواج کنه حرف میزدن . و زن داداشش دو تا بچه بزرگ داشت . رفت گرفتش .

من یکیو میشناسم ، بخاطر اینکه بچه های برادرش تو خونه غریبه اذیت نشن و خانمه رنج نکشه رفته زن برادر فوت شدشو گرفته و بچه هاشو عین پدر بزرگ میکنه،پس اسم این کارو باید بزاریم لطف، هر مرد مجردی حاضر به ازدواج با یک خانمی که دوتا بچه از یکی دیگه داره نمیشه

عشق اگه عشق باشه که بی سر انجام نمیشه، اینا همش هوس واسه خوش گذرونی و تنوع طلبیه

نه خیلی از عشقای واقعی سرانجام نداشتن ب هم نرسیدن حسرتش میمونه تو دل ادم

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
من یکیو میشناسم ، بخاطر اینکه بچه های برادرش تو خونه غریبه اذیت نشن و خانمه رنج نکشه رفته زن برادر ف ...

اخه خواهر اون خانم که عاشق و معشوق بودن چی؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ایشالا که شر نشه دامن مارو هم بگیرخ  چون جفتشون فامیلن متاسفانه پای مام وسط کشیده میشه اگه قرا ...

ایشالا که ختم به خیر بشه ...بزرگترها چطوری راضی میشن به این وصلت های عجیب غریب ...

اون رفتنش که اوکیه نگفتم پا پیج من بشه که میگم کلا رفت جوری مدیریت میکنه هر جا من هستم نباشه یا اگر ...

اوووو ، چه سخت گیر،معلوم کمی ناراحت میشه بابت این موضوع هنوزم