2777
2789
عنوان

عروس خانواده ای که...

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 61 پست

اره .

طرف با یه دختر دوس بود عاشق و معشوق و قرار ازدواج .خواهر این دختر زن برادرش بود . 

هیچی برادرش فوت شد شهید شد . بلافاصله رفت زن برادرش رو گرفت به خاطر حقوق و پول برادرش ؛(

به همین راحتی ..فامیله دوره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نشو مدام تهدیدت میکته شوهرت هم بفهمه بهت بی اعتماد میشه 

نه اصلا همچین چیزی نیست اطرافم واقعا، ولی با این گزینه تهدید اصلا موافق نیستم، هرکس یه گذشته ای داشته و دلیل نمیشه بخاطرش بخواد به کسی جواب بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خبرتونههههه😂😂😂😂من مجردمممم

سوالت عجیب بود 

فکر کردم خواستگار داری و قبلا با دامادشون در ارتباط بودی... 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
اصلا نشو چون با چشمم دیدم داشت خونواده ها از هم میپاچیدن ولی معجزه شده . چون ممکنه اون عشقه قدیمی سر ...

عشق اگه عشق باشه که بی سر انجام نمیشه، اینا همش هوس واسه خوش گذرونی و تنوع طلبیه

پسر عمم خواستگارم بود قبول نکردم

الان ده سال میگذره هم من شوهر و بچه دارم هم اون زن و بچه داره 

هنوز ما همو ندیدیم رفت که رفتتتت  حالا چراشو نمیدونم

به نظر من که خریته با کسی که یه مدت هر چن کوتاه بودی الان در جایگاه دیگه ای زود زود ببینی

استغفرالله،  من شوهر ندارم که خواهر شوهر داشته باشم😐😂

ببخشید😆 

اگه میتونه ازدواج نکنه بهتره ....چون اینطوری امکان بهم خوردن دوتا خانواده هست و تااخر عمر اون صمیمیتی ک نباید بین عروس و داماد خانواده باشه بخاطر شرایط قبل  اوکی میشه و زندگیا درخطر میوفته 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

خیلی وضعیت بغرنجی میشه، اگر من بودم به خدا پناه می‌بردم از شر وسوسه های شیطان...واقعا چیزی که به ذهنم اومد تنها همین بود...خیلی باید با ایمان و پرهیزکار باشی تو این جریان تا هیچ گونه اختلاف و مشکلی پیش نیاد، نه اینکه با پنهان‌کاری و نقشه پیش بری منظورم این نیست ابدا، منظورمه اینه کلا این آدم رو فراموش کنی و بی هیچ واکنشی چه درونی چه بیرونی به زندگی خودت برسی.

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
اره . طرف با یه دختر دوس بود عاشق و معشوق و قرار ازدواج .خواهر این دختر زن برادرش بود .  هیچی ...

الان این ربطی به داستانی که من تعریف کردم نداشت😂🦦ولی درست هم نیست انقدر زود قضاوت کنیم که بخاطر مال و اموال گرفتتش،مطمعن باش دختر مجرد انقدری زیاد هست که طرف نره بیوه بگیره، پس قضاوت کار قشنگی نیست

بله تو اطرافیان دیدم  

بعد ۲ سال زندگی پسره حس مجدد پیدا کرد و به دختره گفت از شوهرش جدا بشه و با اون باشه 

وقتی دید خام نمیشه شروع به تهدیدش کرد دختره ام توجه نکرد یه شب که شوهرش ماموریت بود برادر شوهرش یه بشکه اسید رو سر تا پا دختره ریخت🥺🥺💔

بنده خدا دختره زندگیش تباه شد

این چیه  دخترعموم عروس خانواده یی شده که هم شوهر خواهر شوهرش و هم برادر اون اقا خاستگارش بودن& ...

خب چرا همچین چیزی و قبول کرده؟؟ خدا کنه از اونایی نباشه که از عشق و توجه خیلی ها لذت میبره ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
الان این ربطی به داستانی که من تعریف کردم نداشت😂🦦ولی درست هم نیست انقدر زود قضاوت کنیم که بخاطر ما ...

اره اخه با خواهرش میخواست ازدواج کنه حرف میزدن .

و زن داداشش دو تا بچه بزرگ داشت . رفت گرفتش .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .