تا حالا شده عروس خانواده ای بشید که کسی که دوستش داشتید و یه مدت باهم در ارتباط بودید ،داماد اون خانواده باشه؟ رفتارش با شما چطوریه؟ چیزی حس کردید تا حالا از رفتارش؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
استغفرالله، من شوهر ندارم که خواهر شوهر داشته باشم😐😂
ببخشید😆
اگه میتونه ازدواج نکنه بهتره ....چون اینطوری امکان بهم خوردن دوتا خانواده هست و تااخر عمر اون صمیمیتی ک نباید بین عروس و داماد خانواده باشه بخاطر شرایط قبل اوکی میشه و زندگیا درخطر میوفته
از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
خیلی وضعیت بغرنجی میشه، اگر من بودم به خدا پناه میبردم از شر وسوسه های شیطان...واقعا چیزی که به ذهنم اومد تنها همین بود...خیلی باید با ایمان و پرهیزکار باشی تو این جریان تا هیچ گونه اختلاف و مشکلی پیش نیاد، نه اینکه با پنهانکاری و نقشه پیش بری منظورم این نیست ابدا، منظورمه اینه کلا این آدم رو فراموش کنی و بی هیچ واکنشی چه درونی چه بیرونی به زندگی خودت برسی.
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
اره . طرف با یه دختر دوس بود عاشق و معشوق و قرار ازدواج .خواهر این دختر زن برادرش بود . هیچی ...
الان این ربطی به داستانی که من تعریف کردم نداشت😂🦦ولی درست هم نیست انقدر زود قضاوت کنیم که بخاطر مال و اموال گرفتتش،مطمعن باش دختر مجرد انقدری زیاد هست که طرف نره بیوه بگیره، پس قضاوت کار قشنگی نیست
این چیه دخترعموم عروس خانواده یی شده که هم شوهر خواهر شوهرش و هم برادر اون اقا خاستگارش بودن& ...
خب چرا همچین چیزی و قبول کرده؟؟ خدا کنه از اونایی نباشه که از عشق و توجه خیلی ها لذت میبره ...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.