2777
2789

دندونم نصفش شکسته ولی اصلا درد نداره فقط وقتی لقمه میخورم میره تو جایه خالی  اذیت میشم باید درش بیارم میشه بدونه عصب کشی پر کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس میگیرن اکه پوسیدگی به عصب رسیده باشه باید عصب کشی شه و بعد پر شه. اما اکه نه همینجوری پر میکنن ف ...

حتی اگه درد نداشته باشم و نخوام عصب کشی شه بازم عصب کشی میکنن

حتی اگه درد نداشته باشم و نخوام عصب کشی شه بازم عصب کشی میکنن

اگه وقتی سرد و گرم میشه درد نداره که پس اصلا به عصب نرسیده دیگه نیاز به عصب کشی نیس

اگه ببینن‌ پوسیدگی زیاده و شک داشته باشن به عصب رسیده یا نه ، عکس میگیرن ک مشخص شه

اگه وقتی سرد و گرم میشه درد نداره که پس اصلا به عصب نرسیده دیگه نیاز به عصب کشی نیس اگه ببینن‌ پوسی ...

به عصب که رسیده بیشترش شکسته ولی درد نداره واسه همون گفتم عصب کشی نکنه

به عصب که رسیده بیشترش شکسته ولی درد نداره واسه همون گفتم عصب کشی نکنه

بعیده اگه نیاز به عصب کشی داشته باشه، قبول کنن که عصب کشی نشه!

چرا آخه اونجوری به ضرر خودتم هست که. اگه به عصب رسیده باشه بالاخره دردش اونقد زیاد میشه که یا مجبوری عصب کشی کنی یا بکشی، نمیشه تحمل کرد، عصب کشی کن راحت میشی.

اینکه شکسته دلیل نمیشه به عصب رسیده باشه ها، شاید در اثر ضربه شکسته نه پوسیدگی. خودشون میتونن تشخیص بدن اگه زیاد باشه. اگه شک داسته باشن ک عکس میگیرن

بعیده اگه نیاز به عصب کشی داشته باشه، قبول کنن که عصب کشی نشه! چرا آخه اونجوری به ضرر خودتم هست که. ...

ممنون گلم بله گفتن باید عصب کشی بشه میتونم یه سوال کنم دوماهی میشه یه دندونم رو کشیدم ولی جاش لثه اش وقتی غذا میخورم بازم درد میکنه دلیلش چیه چون عصب کشی نشدت؟

ممنون گلم بله گفتن باید عصب کشی بشه میتونم یه سوال کنم دوماهی میشه یه دندونم رو کشیدم ولی جاش لثه اش ...

خواهش میکنم عزیزم

این مشکل رو مامان منم یه مدت داشت‌. نه اصلا ربطی به اینکه عصب کشی نشده بوده نداره. وقتی دندونی قراره کشیدی شه دیگه لزومی نداره قبلش عصب کشی بشه

احتمالا بخاطر اینه که وقتی دندون عفونت داشته رفتی کشیدی، باید قبلش یه مدت قرص چرک خشک کن میخوردی تا عفونتش‌ رفع شه بعد بکشی

اگه لثه ورم داره یعنی دردش بخاطر همون عفونت و آبسه هست.اگه اینطور باشه یمدت چرک خشک کن بخوری عفونت رفع شه خوب میشه