2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم ویلا ساخته😔

3483 بازدید | 112 پست

بچه ها آدم حسودی نیستم 

ولی منم دلم میخواد داشته باشم با ذوق بسازمش 

ذره ذرشو حس کنم با سلیقه و با عشق صفر تا صد

سومین ازدواجش با یه پسری بود ک 2 سال از خودش کوچیک تر و تک پسر و تحصیلکرده همه چی بهش رسیده دنیا پول و طلا و ماشین و بورس و گوشی آیفون و چه میدونم ایر پاد و اپل واچ

خونه هم دارن

یکیم تو روستا ساختن که دورهمی هارو اونجا بگیرن

منم دلم میخواد داشته باشم شوهر من آخرین بچه 😔😔😔😔هیچی ندارن که بهمون بدن خیلی ناراحتم بدون پشت بخدا بدون هیچ تکیه گاهی از صفره صفر شروع کردیم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهش بیشتر بده همچنین ما همچنین شما

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

شوهرم میگه عوضش تو بچه داری و اون حسرت بچه رو میکشه اخه اون نازا هستش و حتی با آی وی اف هم موفق نشد سنشم 33 هست

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عزیزم اصلا حسودی نداره توعم میتونی ولی زمان بر هست منم با اینکه پدر بزرگم خیلی پولدار بود ی قرون هم به بابام نداد خودش از صفر صفر شروع کرد با مامانم و به اینجا رسیدن 

باور کن میشه صبور باش عزیزم ت زندگی ریسک پذیر باش همیشه 

عزیزم انتخاب خودت بوده الان چرا یادش افتادی

چون امروز گفتن که خونه ساخته و فردا امادس

ان شا الله خدا غرق در پول وخوشبختیت کنه وعاقبت بخیری خودم هم خیلی دوس دارم پول دار شیم ولی راستش امروز هی فک میکردم وقتی نمیدونم امشب میخوابم فردا بیدار میشم یا نه آیا ارزشش رو داره ؟؟

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
عزیزم اصلا حسودی نداره توعم میتونی ولی زمان بر هست منم با اینکه پدر بزرگم خیلی پولدار بود ی قرون هم ...

من سیسمونی بچم و جهیزیم پول پیش خونم و ماشینی که خریدیم بدون کمک💔💔💔🖤🖤🖤🖤وای انگار بچه سرراهی هستیم خیلی وحشتناکه 

شوهرم میگه عوضش تو بچه داری و اون حسرت بچه رو میکشه اخه اون نازا هستش و حتی با آی وی اف هم موفق نشد ...

اره عزیزم همه دنیارو داشته باشی ولی بچه نباشه چه فایده 

ازکجامیدونی که اون اذرزوی زندگی تورونداره ـازکجامیدونی شاید بخاطربچه دارنشدنش زندگیش دووم نیورد ظاهربین نباش بعضیا ظاهرشونو حفظ میکنن

جاری من یه بچه معلول داره چه فایده دنیاروهم بهش بدن پاسش بچه نمیشه

خدایا دلم سخت معجزه میخواهد