2777
2789
عنوان

نی نی سایت افسردگی میاره🥺

181 بازدید | 37 پست

من برج3میرم دانشگاه وامتحاناتم حضوریه میخوام درس بخونم امابسکه اومدم نی نی سایت وازناراحتی هاشون ومشکلاتشون میگن افسرده شدم🤕🤦🏼‍♀️اصن یکهفتس همش سرم توگوشیه ودرس نمیخونم دلم میخوادکلاازنی نی سایت برم برام دعاکنیدکه همه چیزدرست بشه عمل بینی ک چن ساله منتظرشم روانجام بدم وامتحاناتم روخوب بدم چون عادت کرده بودم به مجازی🥺

عاشق صدای قدمات شو وقتی که داری دل میکنی میری مخصوصا از آدما.... میگن بخشیدن یعنی اشتباه دوباره هیچ وقت نبایدیه اشتباهودوبارتکرارکنییی... برام دعاکنید😊یه مدت نیستم وقراره باحال خوب براتون تاپیک بزنم یه روزی♥

من وقتی افسردم میام سایت طبیعیه جوش مناسب نیست پر از تنشه

کلا مجازی حال ادمو بدتر میکنه

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز حالا تو سرت اینجا گرم میشه

من از دیروز نیومدم سایت 

مثلا درس بخونم چون کوئیز زبان دارم 

کلا 5 درس بوده 3 درس مونده 😐

معلوم نیست دارم چه غلطی میکنم 😑8 صبحم باید برم اموزشگاه😐💔

انشاءالله موفق بشی  به خاطر همینه هیچوقت نمیخوام روانشناس بشم

ممنون عزیزم همچنین❤روانشناس شدن خیلی سخته خودمم تنهاآرزوم روانشناس شدن بودوقتی یه رشته دیگه روانتخاب کردم چقدناراحت بودامااین یکهفته که نی نی سایت بودم واقعاخداروشکرکردم روانشناسی نرفتم من جنبه این همه ناراحتیوندارم🥺

عاشق صدای قدمات شو وقتی که داری دل میکنی میری مخصوصا از آدما.... میگن بخشیدن یعنی اشتباه دوباره هیچ وقت نبایدیه اشتباهودوبارتکرارکنییی... برام دعاکنید😊یه مدت نیستم وقراره باحال خوب براتون تاپیک بزنم یه روزی♥
انشاءالله موفق بشی  به خاطر همینه هیچوقت نمیخوام روانشناس بشم

منم همین فکرو میکنم اما دوست دارم یاد بگیرم برای زندگی  خودم 🙃

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
من وقتی افسردم میام سایت طبیعیه جوش مناسب نیست پر از تنشه کلا مجازی حال ادمو بدتر میکنه

آره واقعا.. اصن بخداازمجازی دیگ بدم میاداینقددوست داشتم کلاسام حضوری بودهمه برنامه هاروحذف میکردم

ممنون عزیزم همچنین❤روانشناس شدن خیلی سخته خودمم تنهاآرزوم روانشناس شدن بودوقتی یه رشته دیگه روانتخاب ...

آره مخصوصا خیانت مردا که واقعا تحمل شنیدنشو ندارم 

دانشگاه از دبیرستان و کنکور راحت تره؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

دقیقا 

منم به خاطر همین حتی تاپیکایی که خیلی دوست ندارمو میخونم

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
باز حالا تو سرت اینجا گرم میشه من از دیروز نیومدم سایت  مثلا درس بخونم چون کوئیز زبان دارم&nb ...

وایی اصن مجازی نمیذاره درس بخونیم🤕استرس نداری؟ من چن روزه میخوام بخونم ونمیشه

میدونی درسته یادمیگیریم اماخیلی تلخه.. من بیشترین چیزی ک این یک هفته دیدم همه خیانت یازورگویی یاکتک زدن وهزاران چیزدیگ که واقعاخیلی افسرده میشیم😫

وایی اصن مجازی نمیذاره درس بخونیم🤕استرس نداری؟ من چن روزه میخوام بخونم ونمیشه

واای آره واقعا 

چرا دارم

چون استاده گفته هرکی این کوئیز رو 10 بگیره (از 10 نمرست) 

پایان ترم برگه رو هر چند بشه 100 میدم بهش😐😂

حالا تا 3 میخونم گرامرا رو 

چند تا معنیم تقلب مینویسم 

بقیه رو هم خودم معنی میکنم 😑😂

آره مخصوصا خیانت مردا که واقعا تحمل شنیدنشو ندارم  دانشگاه از دبیرستان و کنکور راحت تره؟

دقیقااباورت میشه این یک هفته کلاازازدواج متنفرشدم وازاینکه بخوام روزی ازدواج کنم دلزده شدم اصن بدم میاددیگ... بدنیست سختی هایی داره امانسبت به ادبیرستان وکنکوربهتره

واای آره واقعا  چرا دارم چون استاده گفته هرکی این کوئیز رو 10 بگیره (از 10 نمرست)  پایا ...

پس خوبه ایطور همین امشب دوسه ساعت بخون درعوض نمرت عالی میشه اگ بشه تقلب کنه که عالیه😂ایشالله موفق میشی گلم❤🤩

دقیقااباورت میشه این یک هفته کلاازازدواج متنفرشدم وازاینکه بخوام روزی ازدواج کنم دلزده شدم اصن بدم م ...

راسته کتابای بزرگ رو باید تو نصف سال امتحان بدید؟

ببخشید وقتتو گرفتم