2777
2789
عنوان

نی نی سایت افسردگی میاره🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 37 پست
آره واقعا😂ازتاثیراتش میدونم کنجکاومیشم نگاه میکنم بخدااین نی نی سایت بیشتربهمم ریخت.  کارخوبی ...

یه مدت اصلا نیا سایت 

بری دانشگاه بیشتر وقتت پر میشه کمتر میای اینجا

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
یه مدت اصلا نیا سایت  بری دانشگاه بیشتر وقتت پر میشه کمتر میای اینجا

میدونی یک هفتس که میام وتاپیک هارومیخونم همش سرم توگوشیه انگارمعتادش شدم آره سعی میکنم دیگ نیام چون واقعاهنوزهیچ درس نخوندم خداکنه همیطوربشه

عاشق صدای قدمات شو وقتی که داری دل میکنی میری مخصوصا از آدما.... میگن بخشیدن یعنی اشتباه دوباره هیچ وقت نبایدیه اشتباهودوبارتکرارکنییی... برام دعاکنید😊یه مدت نیستم وقراره باحال خوب براتون تاپیک بزنم یه روزی♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی یک هفتس که میام وتاپیک هارومیخونم همش سرم توگوشیه انگارمعتادش شدم آره سعی میکنم دیگ نیام چون ...

کم کم شروع کنی به خوندن درسات یا یک کتاب غیر درسی نمیای اینجا منم هر وقت وابسته میشم بسته نمیزنم و کتاب میخونم

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
کم کم شروع کنی به خوندن درسات یا یک کتاب غیر درسی نمیای اینجا منم هر وقت وابسته میشم بسته نمیزنم و ک ...

درسته ممنونم بابت راهنماییت گلم الهی بهترینابرات اتفاق بیفته😍❤😘برام خیلی دعاکن ♥

عاشق صدای قدمات شو وقتی که داری دل میکنی میری مخصوصا از آدما.... میگن بخشیدن یعنی اشتباه دوباره هیچ وقت نبایدیه اشتباهودوبارتکرارکنییی... برام دعاکنید😊یه مدت نیستم وقراره باحال خوب براتون تاپیک بزنم یه روزی♥
درسته ممنونم بابت راهنماییت گلم الهی بهترینابرات اتفاق بیفته😍❤😘برام خیلی دعاکن ♥

ممنون عزیزم برای دعای قشنگ 

چشم حتما توام دعا کن منوو❤❤❤❤

ممنون عزیزم برای دعای قشنگ  چشم حتما توام دعا کن منوو❤❤❤❤

خواهش میکنم گلم 😘😘

حتماعزیزم ❤

یعنی مجازی بهتره؟ 🤕درسته دنیای واقعی کم ازمجازی نداره اماخب واقعی میتونی کناربیای امامجازی آدموافسر ...

اره مجازی بهتره .‌فوقش میگیم خب این داره دروغ میگه الکیه ولش کن .

اما واقعی جلو چش ادمه نمیشه انکارش کرد که :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره مجازی بهتره .‌فوقش میگیم خب این داره دروغ میگه الکیه ولش کن . اما واقعی جلو چش ادمه نمیشه انکار ...

درسته اماخب بدی که داره اینه من هرکی هرچیزی بگه من باورمیکنم براهمین افسرده شدم این چن روز �🥺آره خب واقعی خیلی تلخه امابرامن مجازی بدتره...