2777
2789
عنوان

میشه بهم لوندی و عشوه باد بدین

252 بازدید | 17 پست

من رفتارام همه خشن و پسرونس😑۲۸سالمه

ولی میخوام یکم ظرافت ب خرج بدم ک با ناز و کرشمه رفتار کنم یا صحبت.اینا ذاتیه یا میشه با تمرین یاد گرفت

توروخدا چنتا نمونه بهم بگین

ب نظر یاد نگیر خشن باقی بمون 👌🏽

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذاتیه 

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

باید تو ذاتت باشه عزیزم

ولی همیشه ملایم رفتار کن ، آهسته و آروم و با ملایمت صحبت کن ، غذا خوردنت خانومانه و آروم باشه ، آروم بخند ، به خودت برس همیشه ، ادکلن بزن همیشه ، به خودت و دندونات برس ، کتاب و فایلای انگیزشی گوش بده 

خودتو دوست داشته باش 

اگه اینا رو انجام بدی اعتماد به نفست میره بالا و در نتیجه لوند میشی و پرستیژت میره بالا

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
منم خشنم از بس بهمون گفت به پسرا رو ندین خودمون یه پا مرد شدیم

اخه مامانمم عشوه اینا بلد نبود ک من یاد بگیرم. با پسرام بزرگ شدم. هیچی ناز و ادا بلد نیستم. بلند صحبت میکنم تند تند صحبت میکنم بلند میخندم کلا خشنم تو رفتارها و صحبتام

باید تو ذاتت باشه عزیزم ولی همیشه ملایم رفتار کن ، آهسته و آروم و با ملایمت ثحبت کن ، غذا خوردنت خا ...

مثلا چجور فایل های انگیزشی؟ پاکدست معرفی میکنی بهم؟ من هیجوقت عطر نزدم😑🤣از بوش سردرد میشم

اخه مامانمم عشوه اینا بلد نبود ک من یاد بگیرم. با پسرام بزرگ شدم. هیچی ناز و ادا بلد نیستم. بلند صحب ...

فیلمای ترکی ببین 😁❤

تو خونه تمرین کن که اروم بخندی و غذاتو آروم بخوری 

اگه تمرین کنی خیلی خوب میشی چون نمونه مثل تورو دیدم عزیزم 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
اخه مامانمم عشوه اینا بلد نبود ک من یاد بگیرم. با پسرام بزرگ شدم. هیچی ناز و ادا بلد نیستم. بلند صحب ...

اخی عزیزم خودتم سعیتو بکن جلو آینه تمرین کن که با ناز وعشوه حرف بزنی راه رفتن هم خیلی مهه 

فالگیرم😍