2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرم ۷سالشه دخترم۴

منم دخترم ۶ ساله بود پسرم ۴ ساله الان سومی بزرگ شده تازه یک سال ونیم دخترم ۷ یپساله وپسرم ۵ ساله هست ولی مشکلاتم الان زیاد شده باهم نمیسازن دعواشان زیاده البته من غریبم هر۶ ماه اقوام وکسی ببینم ماتو غربتیم اگر کسی کنار داشته باشی سخت نمیگذره من تنها وسختی تا اینجا رساندم 

نظرتو بعد ازدواجتم میپرسم حتما چون من زمان مجردیم متنفر بودم از بچه

باشه 😂😂

سیوت میکنم ازدواج کردم اولین نفر خبرت میکنم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
منم دخترم ۶ ساله بود پسرم ۴ ساله الان سومی بزرگ شده تازه یک سال ونیم دخترم ۷ یپساله وپسرم ۵ ساله هست ...

من بااینکه غریب نیستم ولی فرقی با غربت نداره برام....من دوتا بچه هامم یه بار چیه حتی یه دقیقه هم دست کسی نسپردم حتی روز زایمان دومی اولی پیشم بود

باشه 😂😂 سیوت میکنم ازدواج کردم اولین نفر خبرت میکنم

قربانت منتظرم🤣اکانتمو ببینی من قدیمی این سایتم حالا حالا هم هستم پس خبراز خودت😅

منم ۱۰روزه سومی به دنیا اومده ولی وقتی فهمیدم سومی رو باردارمااااااا داشتم خودمو میکشتم ک میخام چیکار آخه؟؟...😑😑😑😑😑ولی دیگ لوله هامو بستم راحت😁

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
خب دیگه ۴ تا طبیعی من بزام رحمم میترکه

نه برعکس طبیعی خیلی کم ضرره

من ناچار بودم  در رابطه با عوارض زایمان طبیعی سزارین مطالعه کن متوجه میشی

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊