2777
2789

هدفت از بچه سوم چیه؟

درامد همسرت ؟

خونه  ماشین داری  ؟

چقدر همین دوتا رو کلاس گذاشتی؟و براشون هزینه کلاس و کارگاره کودک و این چیزا دادی؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرم ۷سالشه دخترم ۴

یکی از فامیلا ما دو تا پسر داشت یکی ۱۳ یکی ۸ بعد سومی به دنیا اومد حالا راحته چون پسراش درکش می‌کنند بکم فقط برای درسو ایناشون سختش بود که حالا حضوری شد وضع بهتر شد

شمام سن بچه هات مناسبه اگه میبینی دوست داری و میتونی چراکه نه

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

چه حوصلی داریا

بدنتو از بین میبری که چی بشه

من از همون اولین روزی که حامله شدم تا الان  که 6سال میگزره روزی نیست که یجایی از بدنم درد نداشته باشه 😑

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
من اگه تر از افتادگی رحم وسلامت بدن خودم نبود سومی رو میاوردم 

من ۴ تا اوردم عین پنجه افتابم🙃

صحت بدنم مثل مامان دوتا بچه یا حتی یکی🙂

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

هدفت از بچه سوم چیه؟ درامد همسرت ؟ خونه  ماشین داری  ؟ چقدر همین دوتا رو کلاس گذاشتی؟و ...

جواب سوالات همش اره هس

هدفمم اینه ک احساس میکنم خونه به بچه نیاز داره هنوز