2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخاطر سنشه کلاس نقاشی بزارش پیش روانشاس کم کم سرکلاس تنهاش بزار البته میگماااا به مرورر....بعد وابست ...

اتفاقا کلاس نقاشی هم می‌ره.قبل عید می‌رفت ولی الان ۲جلسه بعد عید رفته همش گریه می‌کنه میگه دلم برای مامانم تنگ شده .مامانم بیاد.نمیدونم چرا اینطوری شده.قبل عید اصلا این مدلی نبود.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

من مجردم 

هیچ وقت به بچه دار شدن فکر نمیکنم

اعصابتونو از سر راه اوردید۳ تااااااا

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
اتفاقا کلاس نقاشی هم می‌ره.قبل عید می‌رفت ولی الان ۲جلسه بعد عید رفته همش گریه می‌کنه میگه دلم برای ...

ارهههه دقیقا بچه ها همینن...پسر من پیش دبستانیه الان....تا قبل عید خوب بود الان هی میگه مدرسه ها کی تعطیل میشه نمیخوام برم....یکم باهاش راه بیا اصلا برو بشین کنارش سرکلاس راه میوفته باز

من مجردم  هیچ وقت به بچه دار شدن فکر نمیکنم اعصابتونو از سر راه اوردید۳ تااااااا

نظرتو بعد ازدواجتم میپرسم حتما

چون من زمان مجردیم متنفر بودم از بچه