2777
2789

من دومیم تازه دنیااومده

غلط کنم با هفت جدوابادم به سومی فکرکنم'خدا اینارو واسم نگه داره دیگه هم بچه نمیخوام

بسیاااااآااااار سخته

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من .سومی راحت تر از بچه های دیگست.پسرم خیلی آرومه.خداییش اصلا نه دوران نوزادی و نه تا الان که چهارم نیم ساله است اذیتم نکرد.همه چیزش خیلی عالیه فقط یه مدت تازگیا بهم خیلی وابسته شده.نمیدونم بخاطر سنش هست یا اینکه دلیل دیگه ای داره

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

مگ اینکه خییییلی بیکار باشم بخام سه تا بچه بیارم این همه کار تو دنیاهس چرا بچه؟

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

اگه دو تا بچه ات بزرگن بچه سوم خوبه ولی اگه اونا کوچیک باشن سختیش خیلی بیشتر میشه

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
من دومیم تازه دنیااومده غلط کنم با هفت جدوابادم به سومی فکرکنم'خدا اینارو واسم نگه داره دیگه هم بچه ...

خواهر هنوز اول راهی من راه تو رو ۴سال پیش رفتم عادت میکنی🤣

من .سومی راحت تر از بچه های دیگست.پسرم خیلی آرومه.خداییش اصلا نه دوران نوزادی و نه تا الان که چهارم ...

بخاطر سنشه کلاس نقاشی بزارش پیش روانشاس کم کم سرکلاس تنهاش بزار البته میگماااا به مرورر....بعد وابستگیش خیلیییی کم میشه

بخدا اینقدر خوووبه بچه دوتاش واقعا کمه اما سه واقعااا نیتزه و عالی و ب اندازه سنت رفت بالا هی باخودت ...

سومی رو ک میخوام ولی زمانش رو نمیدونم کی.....الان پسرم ۷ سالشه دخترم ۴...هی میگم بزار دخترمم بره مدرسه بعد‌..