2777
2789

سلام من دختر خواهرم میره مدرسه ولی مشق مدرسشو توی گوشی میگن اما خواهرم پول نداره که گوشی بخره و منو برده بودن توی گروه درسی که هر چیز اومد به دختر خواهرم بگم بعد معلمشون امروز عصر تقریبا ساعت ۷ اینا گفته بود که برای امتحان بخونن و ظاهرا امتحان خیلی رو نمره تاثیر داره و مهمه ولی من از ساعت ۵ تب داشتم بخاطر کرونا و اصلا حالم خوب نبود الان پیامش رو چک کردم و به دختر خواهرم گفتم ولی انگار اون نمیدونست و بعدش توی تلفن خونه بهش زنگ زدم گفتم بعدش گریه کرد و تلفن رو روم قطع کرد به نظر شما چیکار کنم خودمم خیلی ناراحتم می‌خوام بهش کمک کنم ولی اون الان میخواد بخوابه و هیچی نخونده 😭  

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا یه راه حل بگید که بهش بگم تا بتونه درس بخونه چون صداش تقریبا خوابالو میومد و انگار خواب بود منم واقعا دوست ندارم امتحانش خراب بشه یه کمک کنید لطفا منم خیلی عذاب وجدان گرفتم 😭

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
ای بابا  بهتر همین موضوع رو با معلمش در میون بزاری بگی ک شما پیام رو دیر سین کردید کاهلی از دخ ...

باشه بهش میگم حتما توی گوشی

از نظر شما نرم مدرسه که رو در رو با خانومش صحبت کنم ؟

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
نه اول تو پیوی بهش بگو بعد ازش بپرس اگه لازمه حضورا بیام 

باشه ممنونم شما نمیتونید راه حلی بدید که اگر میشه تا صبح نشده درس بخونه ؟

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
کلاس چندمه کاش صبح زود بیدار شه بخونه

ولی الان خیلی دیره که میخواد بخوابه و صبح اگر بیدار بشه چیزی نمیره تو مغزش خب 😭

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚