2777
2789
عنوان

با خیانت برای بار سوم چه باید کرد؟

322 بازدید | 18 پست

بار اول خیلی بد بود کلی گریه و التماس که تکرار نمیکنه دیگه

بار دوم تو دوران قهر و دعوا که رفته بودم خونه بابا گفت لج کردم چون تنهام گذاشتی 

و الان بار سوم....به چه دلیل؟بش گفتم چرا ؟تنها حرفش اینه اشتباه کردم

اونجور که تو تماسا دیدم اولین تماسش برای هفته پیش بود ینی تازه انگار با هم هستن و خب پاک کرد بلاک کرد اینا

حالا من چیکار کنم

اینکه شدیدا بهم ریختم کلی دعواش کردم زدمش فوشش دارم بکنار

من دستم بستس بخاطر بچم نمیتونم بزارم برم جدا شم

و همچنین مامانم مریضه ببینه وضعمو بدتر میشه

حالا چه کنم چجور کنار بیام

اعتماد ندارم علاقه ای ندارم وجودم پر از کینه و خشمه برای تلافی کردن

هیچ اعتمادی ندارم دیگه و همه چیمو ازش جدا کردم 

نمیدونم چیکار کنم حالا

تاریخ شروع رژیم 1401/4/24 💚وزن شروع ۷۰💚وزن هدف ۶۵💚قد۱۶۰💚

خدا به دلت آرامش بده

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیتون دیگه مثل قبل نمیشه چون همسرت عادت کرده ب خیانت اگه میتونی برو سرکار مستقل شو جدا شو بچتو بگیر

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

چرا سوپرایز شدی؟؟ادم خائن همینه بشین یه فوکر اساسی یکن واسه زندگیت

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

با طلاق یا اگر شرایط طلاق نداری بعد از کلی دعوا و ناز و اینا بخشش به شرط این ک کل زندگیشو ب نامت بزنه و حق طلاقو حضانت بهت بده و برای مهریه هم یا ازش بگیر مهرتو یا اگ نمیده بزار اجرا تهدید کن