2777
2789
عنوان

بی بی چک‌ وندفو

157 بازدید | 5 پست

دوستان‌ کسی تجربه استفاده از این‌‌مارک بی بی چک‌رو‌داره؟ واقعا همونطور‌که‌ روش نوشته ۵ روز بعد از لقاح بارداری رو‌نشون‌‌میده؟

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
حالا برای شما مثبت شده؟

من ۶  روز قبل یه‌ دونه امپوا هاش سی جی ۵۰۰۰ زدم دوتا فولی ۲۰ و‌۲۲داشتم عصری همینجوری بی بی وندفو‌زدم همون اول هاله انداخت میخوام‌بدونم‌ اولا اثر یه‌دونه‌ امپول هاش سی جی چند روز میمونه تو‌بدن و‌ثانیا بی بی وندفو واقعا بعد از ۵روز از لقاح نشون میده بارداری رو ؟قبلا که‌دوتا هاش سی جی میزدم ظرف یک هفته ده روز بی بی منفی میشد اثرش نمونده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۶  روز قبل یه‌ دونه امپوا هاش سی جی ۵۰۰۰ زدم دوتا فولی ۲۰ و‌۲۲داشتم عصری همینجوری بی بی وندف ...

عزیزم انشالله بارداری ، اثر ۲ تا امپول تا ۱۰ روز میمونه هاله ی ضعیف میندازه رو بی بی چک، خیلیام میگن تا ۱۴ روز ، ولی واسه من تا روز ۱۰ موند !!حالا یه امپول قطعا اثرش کمتر میمونه ،  بعد از ۱۰ روز اگه بزنی هالع تو چندروز  پررنگ تر بشه ینی بارداری ، و بی بی چک وندفو خیلی خوبه، واسه ی من۳ روز به موعدم هاله ی ضعیف انداخت و درست بود !!آز دادم بتام ۱۶ بود ولی بتام تا ۲۰۰ بیشتر نرفت متاسفانه 😔 دعا کن منم ب زودی باردار بشم 😊

خدایا شکرت 🌱

عزیزم انشالله بارداری ، اثر ۲ تا امپول تا ۱۰ روز میمونه هاله ی ضعیف میندازه رو بی بی چک، خیلیام میگن ...

ممنون عزیزم از توضیحات جامع و‌کاملت انشالله جفتمون باردار بشیم به زودی 🥰