2777
2789
عنوان

کادو تولد پسرم

599 بازدید | 17 پست

سلامم خانوما

۸ام تولد یک سالگی پسرم .شوهرم کارمند و من خانه دار بنططرتون کادو براش چی بخریم؟شوهرم میگ اون ک کوچیک چیزی نمیدونه ی چیز کوچولو بخریم ولی من میگم شاید ندونه ولی چون اولین تولدش واسش ماشین شارژی بخریم کسی میدونه قیمت جدید چند واس ارزون ترینش؟شوهرم میگ گرون

سر کادو موندم چی بخریم همش بحث میکنیم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بنظرتون کادو چی بخریم چون اولین تولدش خوب باشه یادگاری.گرونم نباشه

عزیزم ماشین شارژی رو بزارین چند سال آینده که خودش با شوق و ذوق انتخاب کنه خیلی بهتره.‌برای سن یکسال اسباب بازی متحرک همراه با نور و صدا مناسب هست . اینا رو از تجربه خودم میگم . و از نظر علمی برای سن یکسال این نوع اسباب بازی مناسبه. مثل ماشین کوکی که حرکت می‌کنه نور داره و صدا میده. این برای بچه یکساله فوق العاده جذابه.‌

ماشین شارژی یه تومن؟ خیلی خوب خریدین. ما یه سال پیش موتور شارژی خریدیم شش تومن

آره عزیزم اونا گرونه البته پسر من ۹ سالشه دیگه ماشین شارژی نمیتونه سوار بشه

دخترم دنیامه
عزیزم ماشین شارژی رو بزارین چند سال آینده که خودش با شوق و ذوق انتخاب کنه خیلی بهتره.‌برای سن یکسال ...

شوهرمم همین میگ .میگ تو این گرونی اگ بخریم و پسرمون سوارش نشه خونمون هم کوچیک چی میشه؟میگ ی چیزی بخریم ب چشمش بیاد 

ولی من میگم آخه فامیل چی میگن نمیگن چی خریدن واس اولین تولد پسرشون؟تو اون ی مورد موندم

مامانمم میگ ماشین شارژی خوبه بخرین.ولی پولش زیاده