2777
2789
عنوان

چرا اخه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست

من بودم میگفتم اینکه من چی میگم و به کی میگم به تو مربوط نیس ، سرت تو کار خودت باشه ( یا مثلاً بگو مث خاک انداز خودت را میندازی وسط ) تو برو به فکر خودت باشه که لیوان آبتم من باید برات بیارم 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتم ..خیلی با من بده ..همیشه تو جمع زایم میکنه وقتی یکی ازم تعریف میکنه میگه ن اینطوری نیس اصلا انگار از من خیلی بدش میاد و ب قول اون خانوم سواستفاده کردن از من رو خیلی وقته یاد گرفته ..چرا اینجوریه ؟؟من ک برای اون اینجوری نیستم و اگه لازمم باشه مثل ی خواهر جونمو براش میدم اما اون 😔😢

من بودم میگفتم اینکه من چی میگم و به کی میگم به تو مربوط نیس ، سرت تو کار خودت باشه ( یا مثلاً بگو م ...

حیلی پروعه خیلی ..این چیزا ساکتش نمیکنه ..همیشه از نگا کردن ب چشماش بدم میاد هرچی نفرت و حرصو بدی تو چشاش پیداس 

خیلی ناراحتم ..خیلی با من بده ..همیشه تو جمع زایم میکنه وقتی یکی ازم تعریف میکنه میگه ن اینطوری نیس ...

اینو باید بخابونی تو گوشش 

یه بار تو جمع ضایعس کنی 

این ضایعس داره از تو حسودی می‌کنه 

بگو چته اینقدر حسودی میکنی؟ سرت تو کار خودت باشه به تو چه که من چیکار میکنم حسود بدبخت 

میتونی هم بگی در شأنم نیستی که بخوام جوابت را بدم

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
حیلی پروعه خیلی ..این چیزا ساکتش نمیکنه ..همیشه از نگا کردن ب چشماش بدم میاد هرچی نفرت و حرصو بدی تو ...

یه بار دیگه تکرار کرد کاری نداشته باش تو جمعی یا تنها 

بزن تو گوشش 

بهش بگو اینو زدم تا آدم بشی ، اینو زدم ک قبل حرف زدنت فک کنی 

یه چیزی بگو که بسوزه دروغکی بهش بگو ازت اتو دارم ، شاید اینجوری ساکت شد 🤣

یه بار دیگه تکرار کرد کاری نداشته باش تو جمعی یا تنها  بزن تو گوشش  بهش بگو اینو زدم تا ...

خیلی دلم میخواد اما نمیشع ..من هیچ کاری هم نمیکنم میره پیش مامانم کلی دروغ میگه و گریه و زاری دروغی ..حالا اگه بزنمش هرچی نفرین بلده برام میکنه و بعدم مامانمو ی کاری میکنه ک از کاری ک کردم پشیمون شم ..نمیدونم مادرمم چرا بهم هیچ توجهی نداره ؟یا لاقل ب رفتاری های ب انصافانه خواهرم 😔

خیلی دلم میخواد اما نمیشع ..من هیچ کاری هم نمیکنم میره پیش مامانم کلی دروغ میگه و گریه و زاری دروغی ...

چون می خواهرت سیاست نداری 

بزار نفرین کنه 

خدا جا حق نشسته نمیاد به نفرین هایی که می‌دونه الکی گوش کنه 

چون می خواهرت سیاست نداری  بزار نفرین کنه  خدا جا حق نشسته نمیاد به نفرین هایی که می‌دون ...

اره من اصلا نمیدونم سیاست چیع ؟ولی کلا ادم ساده و ارومیم کار ب کار کسی ندارم نمیدونم خواهرم چرا دست از سر من برنمیداره ..شما میدونی چجوری باید سیاست میدا کنم ..؟؟اگه میشع بگید 😍😍😘😔

شما بودی جای من جواب اون حرفش چی میدادی ؟ی کاری کرد مادرم جوابمو نده مگه گناه کردم با مادرم حرف زدم ...

میخاسی بگی خب من از حسم گفتم، اونموقع گشنه بودم

درضمن ب خواهرت بگو بتو ربطی نداره و رد شو

هرچیم گفت محلش نده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اره من اصلا نمیدونم سیاست چیع ؟ولی کلا ادم ساده و ارومیم کار ب کار کسی ندارم نمیدونم خواهرم چرا دست ...

اول اینکه مظلوم نشین به حرفش گوش بده 

دوم وقتی داره بهت بی احترامی و توهین می‌کنه باهاش برخورد کن 

سوم ( این سیاسته ) برو پیش مامانت و از کارهایی که خواهرت می‌کنه بگو ، خودت رو مظلوم نشون بده جلوی مامانت ( گناه نیس چون داری واقعیت را میگی ) 

مثلا سعی کن بغضت بگیره و بهش بگو ( به مامانت منظورمه ) مگه من دخترت نیستم ؟ این انصاف اون هرچی میخواد بار من می‌کنه و شما سکوت میکنید؟ و شروع کن به گفتن از تمام بدی هاش ، آخرش به مامانت بگو حالا من مقصرم یا اون؟ 

به بابات هم بگو 

یه بار که دعواتون شد سعی کن هیچ بی احترامی بهش نکنی تا پدر مادرت بیان ازت طرفداری کنن اونم می‌فهمه دیگه دوران دستور دادن و لوس کردنش تموم شد 

ببین سیاست اینه که جلوی پدر مادرت بهش چیزی نگی و وقتی تنهایی و چیزی گف حسابی باهاش برخورد کنی 

یکمی ازش اتو پیدا کن و در صورت نیاز مقدار کمی از اتو ها را رو کن شاید اینجوری درس شد ( اینجوری ساکت میشه و می‌ترسه که یه وقت بقیه چیزهایی که داری ازش را رو نکنی ) 

خودم تاحالا این کار را نکردم ولی اینو که گفتی زورم اورد واقعا 🤣🤣🤣

ازتون خیلی خیلی ممنونم 😍😍😘

خواهش 😂😂❣️