2821
2789
عنوان

چرا اخه 😔

216 بازدید | 28 پست

سلام ..من چند بار دیکه هم راجب خواهر بدجنسم گفتم ..من امروز روزه ام و خیلی گرسنه ام ..خواهرمم خونه ما بود ب مامانم گفتم چقد گرسنمه .واقعا گرسنم بود اما این ایراد داره ؟اخه خواهرم ب مادرم گفت تو روخدا با هاش حرف نزن جوابشو نده اون میخواد تو بگی روزتو بشکن جوابشو نده هرچی ک گفت ...واقعا چرا من اگه میخواستم بشکونم نیاز ب این چیزا ندارم ..ی حس بدی بهم دست داد مادرمم هیچی نگفت ..شما بودین چی جوابشو میدادین ؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با خواهر کوچیکمم همین مشکلو دارم 😂😂

الانم گفتم دیگه نمیخوام روزه بگیرم 

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 

بعد افطار گیساشو بکن🙂

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

تازه خودش روزه نمیگیره و همه کاراشم میندازه گردن من حتی ی لیوان اب روهم میگه توروخدا برام بیار بااینکه من روره ام و از شدت گرسنگی درست نمیتونم راه برم اما با اوردن اسم خدا مجبورم میکنه😔

ببین دوستی یا خواهر شوخری نیست که ادم باهاش رو در وایسی داشته باشه

خواهرته! 

من بودم تا پامو نمیکردم تو حلقش ول کن ماجرا نبودم😐😂

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

تازه خودش روزه نمیگیره و همه کاراشم میندازه گردن من حتی ی لیوان اب روهم میگه توروخدا برام بیار بااین ...

ایسگا تو گرفته که😒

محلش نده، بگو تو روزه نیستی حال نداری آب بیاری منکه غش کردم چطوری پاشم؟ 

نهایت دوبار غرغر میکنه بعد ببینه کسی محلش نمیده ول میکنه😜

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
ایسگا تو گرفته که😒 محلش نده، بگو تو روزه نیستی حال نداری آب بیاری منکه غش کردم چطوری پاشم؟  ...

خودم میدونم منو احمق فرض میکنه اما بخاطر اسم خدا مجبور میشم 😔

خودم میدونم منو احمق فرض میکنه اما بخاطر اسم خدا مجبور میشم 😔

خدا بنده آزاری دوست نداره ها

اون داره سواستفاده میکنه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
خدا بنده آزاری دوست نداره ها اون داره سواستفاده میکنه

شما بودی جای من جواب اون حرفش چی میدادی ؟ی کاری کرد مادرم جوابمو نده مگه گناه کردم با مادرم حرف زدم ؟😔😿

چطور اونم مثل خواهر من هی با حرفاش اذیت میکنه ؟

اره ولی من میزنمش ساکت میشه

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
2824
2823
2791
2779
2792