2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرخاله من که دنیا اومده بود دکتر بهشون گفته بود هیچییییی به نافش نزنین

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

نباید چیزی میزدی

من هیچی نزدم 5 روز بعد افتاد

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نباید چیزی میزدیا دکتر به من گفت تا ۱۵روزگی نیفتاد بیارینش

فردا میبرمش دکتر حتما  خانواده دیوانم کردن ک برن فقط با تتراساکلین جدا میشد نمیزدمم تغییری نمیکرد اصلا

👪
این بیرون زدگیش خوب میشه؟ نگا دورش جدا شده اون مرکزه وصله

ای وای چرا هنوز گیرش مونده؟؟دکتر بردیش؟ 

من فکر کردم فقط یه تکه مونده این گیره هنوز نیفتاده 

آخه واسه پسر من یه تکه گوشتش مونده بود دکتر گفت یکم نمک بریز سریع خشک شد و کنده شد 

ولی این فردا حتما ببر دکتر چون بیرون هم اومده اصلا اصلا دست نزن و چیزی هم نزن بهش