گفتن این دختر خانوم هجده سال شون گفتن هست من با یکی از طلبه هام صحبت کردم انشاءالله این خانوم به همسری قبول کنند گفتن دخترم این دختر خانوم فقط ساعتای خاصی میتونن تماس بگیرن چون خدمه منزل شون همیشه مراقبشون هستند گویا پدرومادرش از تمایلات دینی شون شک کردن
نوشتم الان مشکل روانی داره کلا انگار تا هر اتفاقی میفته میگه خودمو میکشم احتمالا اون دفعهم یه ات ...
بهتره خودتو قاطی نکنی
باهاش کات کن
واست دردسر نشه
یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣 همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو میکشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖 من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑🦽
گفتند دخترم ایشون چند روزه گفتند دچار تومور مغزی هستند ودر یکی از بیمارستان های شهرتون بستری خیلی احساس تنهایی دارند من از شما خواهشی دارم من شماره این خانوم میدم شما اگه مقدور هست به عبادتشان برید انشاءالله که حال این دخترم خوب بشه ثواب داره
گفتم به حاج آقا چیزی نگم تا مطمن بشم رفتم امامزاده خادم شون میشناسم گفتم یه سوال دارم واسه فلانی از ...
میشه لطفاً سریع تر تایپ کنی
یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/ آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
تو بگو به پسره یا براش عکسارو بفرست یا بگو پسر عمو براش بفرسته،مطمئنا دختره با چرب زبونی که آره اول تجاوز بود و بعد اجبار و این حرفا راضیش میکنه و تو هم کم کم خودتو بکش کنار .
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.