2777
2789
چقدبرام جالبه اینجاهمومیشناسید امامنوکسی نمیشناسه اصلا😂😂

دقیقا. اینجا همه همو میشناسن...حتی کاربرای جدید روز تولد.کساییکه اصلا فعالیتی ندارن زیاد و به ندرت میبینمشون و جدیدن😂😂

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

حالا این دختر خانوم  از یک خونواده فوق العاده با فرهنگ پایبن چهل سال سن شون  وشیعه هم بودن ومادر بنده خداشون حتی سواد خوندن نوشتن نداشتن هیچ توموری هم درکار نبود والله منم دیدم این سوءاستفاده  تمامی نداره به حاج اقا‌ زنگ زدم کل ماجرا رو تعریف کردم گفتم فقط به روش نیارید وارتباط قطع کنید

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفتم به حاج آقا چیزی نگم تا مطمن بشم رفتم امامزاده خادم شون میشناسم گفتم یه سوال دارم واسه فلانی از ...

چیشدی تعریف کن کنجکاو شدم

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
حالا این دختر خانوم  از یک خونواده فوق العاده با فرهنگ پایبن چهل سال سن شون  وشیعه هم بودن ...

عحبا چرا؟! قضیه تصادف چی بود!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا این دختر خانوم  از یک خونواده فوق العاده با فرهنگ پایبن چهل سال سن شون  وشیعه هم بودن ...

ینی دختره خالی بسته بود ؟

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

قشنگ معلومه هی میپیچوند‌‌... رفت خارجو مرتو پرتا

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

کار خوبی کردی تا دختره از اعتماد بقیه دیگه نتونه سوء استفاده بکنه

برای قبولی دخترم ریحانه تو کنکور میشه دعاکنین🥰🥰

من نفهمیدم دختره بخاطر شوهر ینی خالی بسته بود ؟

من نفهمیدم دختره بخاطر شوهر ینی خالی بسته بود ؟

شوهر ،کتاب ،محبت  نمی‌دونم والله

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
منوچی نمیشناسی؟ 😐

اولین باره کاربریتو دیدم😂 فعالارو میشناسم.با چند تا قدیمی. ولی مثل اینا که ولی مث اونا ک تاریخ تولدو یهو تو یع تاپیک عه فلانی شوهرت چیشدو کاربرایی که اصلا نیستنو ادم برگاش میریزه

از امام زاده برگشته بود گویا توی ترمینال اتوبوسرانی  حواسش پرت بوده با یه اتوبوس برخورد میکنه البته چیز خاصی نشده بود که این بیمارستان رفتن رو تبدیل به قصه تومور مغزی  کرده بود واسه حاج اقا

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
از امام زاده برگشته بود گویا توی ترمینال اتوبوسرانی  حواسش پرت بوده با یه اتوبوس برخورد میکنه ا ...

دلیل این کارش چی بوده ؟

2790
2778
2791
2779
2792