2777
2789
از امام زاده برگشته بود گویا توی ترمینال اتوبوسرانی  حواسش پرت بوده با یه اتوبوس برخورد میکنه ا ...

بعضیا عجیب تو دروغ و داستان سازی مهارت دارن واقعا .تو این سایت نمونه های زیادی داشتیم .دور از جان .

جالب بود .حاج آقا شاخ در نیاورد؟ چی کفت؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچبعضیا عجیب تو دروغ و داستان سازی مهارت دارن واقعا .جالب بود .حاج آقا شاخ در نیاورد؟ چی کفت؟

دقیقا😂😂

استعداد خاصی میخواد

همین اگه من بودم بیست و پنج بار سوتی میدادم وسط حرفام

طرف میفهمید دروغ میگم

دقیقا😂😂 استعداد خاصی میخواد همین اگه من بودم بیست و پنج بار سوتی میدادم وسط حرفام طرف میفهمید د ...

دقیقا.منم والله.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بعضیا عجیب تو دروغ و داستان سازی مهارت دارن واقعا .جالب بود .حاج آقا شاخ در نیاورد؟ چی کفت؟

گفت دخترم ممنونم که واقعیت گفتید من خیلی امید داشتم که دارم بنده خدایی رو به سمت دین هدایت میکنم دیگه جوابشون نمیدم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
بعضیا عجیب تو دروغ و داستان سازی مهارت دارن واقعا .جالب بود .حاج آقا شاخ در نیاورد؟ چی کفت؟

فک کنم حاج آقا بعد از شنیدن حقیقت دیگه هیچ وقت اون ادم سابق نشد  

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
دوست بدبختم من بهش گفتم تجاوزه کلی بهش گفتم هواشو داشته باشه شاید اگه یه چیزی غیر تجاوز بود مشکل ...

اول به خود دختره بگو تا فکر نکنه تونسته گولت بزنه. به دلایلش گوش کن شاید قانع شدی

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
گفت دخترم ممنونم که واقعیت گفتید من خیلی امید داشتم که دارم بنده خدایی رو به سمت دین هدایت میکنم دیگ ...

برگای حاج اقا خزون شدش 

عجب ادمی بوده

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
فک کنم حاج آقا بعد از شنیدن حقیقت دیگه هیچ وقت اون ادم سابق نشد    

واقعا .🤣🤣

این کارا رو میکنن که دیگه نه اعتمادی هست ،نه کسی دیگه کمکی می‌کنه 

ببین به نظر من بهترین کار رودرو کردنه دخترس با پسر عموش در حضور خودته  اینطوری تمام دروغو راستش معلوم میشه دخترم دسش رو میشه بعدشم بزا بره خودشو بکشه این رفتارش به تو ربطی نداره 

و بعد همه چیو به دوستت بگو و بگو که خودتم الان فهمیدیو به اندازه‌ی کافی شوکه هستی و به خاطر این وصلت که خودت باعثش شدی فوق العاده متاسفی و خودتو مسئول دونستی که حقیقتو بگی وگرنه همیشه عذاب وجدان میگرفتی بعدم بگو هر تصمیمی که بگیره زندگی خودشه و تو فقط حقیقتو براش روشن کردی

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی
اره اونم چه خالی هایی چقدر که از حاج آقا سوءاستفاده نکرده بود تلفنی

خب حاج آقا با خودش فک نکرد یک خانواده ی اسراییلی در ایران چطور انقد راحت زندگی میکنن با خدم و هشم 

اول به خود دختره بگو تا فکر نکنه تونسته گولت بزنه. به دلایلش گوش کن شاید قانع شدی

میترسم برم به دختره بگم

بره به دوستم دروغ و چرت و پرت بگه قبل اینکه من باهاش حرف بزنم

دیگه دوستم باور نکنه حرفامو🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792