2777
2789
گفت دخترم ممنونم که واقعیت گفتید من خیلی امید داشتم که دارم بنده خدایی رو به سمت دین هدایت میکنم دیگ ...

بنده خدا

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
واقعا .🤣🤣 این کارا رو میکنن که دیگه نه اعتمادی هست ،نه کسی دیگه کمکی می‌کنه 

خخخخ واقعا 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی اسی اینم ایده خوبیه هااااا با یه اکانت فیک یا شماره مجازی عکسا رو براش بفرس و داستان اصلی رو بگ ...

دقیقا 

خودشم عذاب وجدان نگیره

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
میترسم برم به دختره بگم بره به دوستم دروغ و چرت و پرت بگه قبل اینکه من باهاش حرف بزنم دیگه دوستم ب ...

اره اینم هست، چه شرایط سختی، واقعا آدم هنگ میکنه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
دلیل این کارش چی بوده ؟

گناه داره بگم خدایا من ببخش این خانوم چهره شون اصلا زیبا نبود سنشون هم بالا بود خانواده با فقر فرهنگی ومالی عاطفی شاید خواسته خلا ش پر کنه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ببین به نظر من بهترین کار رودرو کردنه دخترس با پسر عموش در حضور خودته  اینطوری تمام دروغو راستش ...

اره :(

همین الان نوشتم ولی

میترسم اول با دختره حرف بزنم

یهو میره به دوستم یه دروغی چیزی میگه

دیگه حرفای منو باور نمیکنه

گناه داره بگم خدایا من ببخش این خانوم چهره شون اصلا زیبا نبود سنشون هم بالا بود خانواده با فقر فرهنگ ...

کاش واقعا ادما کمبوداشونو اینجوری با سواستفاده از دیگران جبران نکنن :)

خب حاج آقا با خودش فک نکرد یک خانواده ی اسراییلی در ایران چطور انقد راحت زندگی میکنن با خدم و هشم&nb ...

نمیدونم وارد جزئیات  نشدم لابد خیلی داستان سرایی کرده

دقیقا  خودشم عذاب وجدان نگیره

ازونجا که اگه بخوام بگم استرس میگیرم خودمم تریجیح میدم پیام بدم بهش با اکانت فیک

ولی از یه طرفم دوستم ازیناس که خیلی بد عصبی میشه

میترسم بهش بگم قاطی کنه یا حالش بد بشه کسی پیشش نباشه🤦🏻‍♀️

دارم به این فکر میکنم که حرفامو جفت و جور‌ کنم بهش بگم امروز بریم بیرون بهش بگم

ازونجا که اگه بخوام بگم استرس میگیرم خودمم تریجیح میدم پیام بدم بهش با اکانت فیک ولی از یه طرفم دوس ...

نه خودت نگو

با اکانت فیک بگو بهش نترس مشکلی پیش نمیاد براش

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
اره :( همین الان نوشتم ولی میترسم اول با دختره حرف بزنم یهو میره به دوستم یه دروغی چیزی میگه ...

به دختره نگو چیکارش داری یه قرار باش بزار و یه قرارم با پسر عموه به پسر عموه بگو میخوام از نزدیک حرف بزنیم تا باور کنم پشت تلفن نمیشه بعدم برو دنبال دختره ببرش برین سر قرار اونجا دیگه تو عمل انجام شده قرار میگیرن باید توضیح بده که این پسر عموی خارج رفتش الان از کجا سرو کله ش پیدا شده و غیره

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی
ازونجا که اگه بخوام بگم استرس میگیرم خودمم تریجیح میدم پیام بدم بهش با اکانت فیک ولی از یه طرفم دوس ...

عزیزم میخوای با یه مشاور صحبت کن اول که مشکلی پیش نیاد یا به اون آقا بگو کم کم فاصله بگیره مثلا با دعواهای الکی یا کارایی که خانوم بدش میاد رو کنه که دختره خودش بره 

خب حاج آقا با خودش فک نکرد یک خانواده ی اسراییلی در ایران چطور انقد راحت زندگی میکنن با خدم و هشم&nb ...

حاج آقاانقدر غرق تبلیغ دین شده بود دیگه به این جزییات دقت نکرده😂😂🤭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز