2777
2789
به دختره نگو چیکارش داری یه قرار باش بزار و یه قرارم با پسر عموه به پسر عموه بگو میخوام از نزدیک حرف ...

اینم فکر خوبیه…

به نظرت اگه به دوستمم بگم بیاد خیلی بد میشه؟

پسر عموعه رو ببینه…

میبینی؟یه شماره دادم الان نه راه پس دارم نه راه پیش🤦🏻‍♀️

ولی من حس میکنم پسرعموش خیلی اذیتش کرده که کارش به خودکشی رسیده. شایدم این عکسا رو برای اون پسر هم فرستاده باشه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میخوای با یه مشاور صحبت کن اول که مشکلی پیش نیاد یا به اون آقا بگو کم کم فاصله بگیره مثلا با د ...

اخه من بهش بگم فاصله بگیره

میگه چرا 🤦🏻‍♀️ باید یه دلیلی داشته باشم دیگه

فوقش بتونم بپیچونمش بگم مثلا یه چیز بدی دیدم ازش

حاج آقاانقدر غرق تبلیغ دین شده بود دیگه به این جزییات دقت نکرده😂😂🤭

بخدا بعضی  ها بازیگرای خوبی هستند حالا حاج آقا به کنار اون طلبه بیست ویکی دوساله که حاج آقا چقدر تعریف این خانومه کرده که مادرش جراح مغز  وپدرش فلان طفلی ندیده قبول کرده خواستگاری بیاد

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ولی من حس میکنم پسرعموش خیلی اذیتش کرده که کارش به خودکشی رسیده. شایدم این عکسا رو برای اون پسر هم ف ...

من واقعا امیدوارم نفرستاده باشه

اصلا اتفاق خوبی نمیفته انقدر بی مقدمه اون عکسارو ببینه و بفهمه این همه وقت داشته بازیمون میداده🤦🏻‍♀️

حالا جدا ازین که من بازیچه شدم و حالم اصلا خوب نیست اون پسره بهترین دوستمه و قراره با همچین ادمی ...

حتماااا اااا بگووووو

زندگیش به فنا میره

اصلا شک نکن باید بدونه حقشههه 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
دوست بدبختم من بهش گفتم تجاوزه کلی بهش گفتم هواشو داشته باشه شاید اگه یه چیزی غیر تجاوز بود مشکل ...

بنظرم چون خودتون مسبب آشنایی دختره با اون دوستتون شدین و خودتون قضیه تجاوز ب دختره رو ب پسره گفتین پس در مقابل اون پسر ک دوستتون باشه شما مسئولین

اینم فکر خوبیه… به نظرت اگه به دوستمم بگم بیاد خیلی بد میشه؟ پسر عموعه رو ببینه…

به نظرم این کار رو بیخیال شو. فیلم و رمان نیست که. یهو می‌زنه بدتر میشه همه چی. 

به قول اون دوستمون که بالاتر گفت حتما با یه مشاور یا حتی چندتا مشاور حرف بزن از سایتها هم میتونی مشاوره بگیری. 

اگه دختره اینطور اخلاقیاتی داشته باشه که تهدید به آسیب به خودش کنه، جدا شدن اون آقا ازش اصلا راحت نیست و نیاز به تدابیر خاصی داره‌. 

اینم فکر خوبیه… به نظرت اگه به دوستمم بگم بیاد خیلی بد میشه؟ پسر عموعه رو ببینه…

اره اگه میدونی تحملشو داره بش بگو که شاهد قضیه باشه بهش بگو قراره یه چیزایی رو برای خودم و زندگیت روشن کنم و تاکید کن اصلا به دختره نگه وگرنه همه چی بهم میربزه بگو این بخاطر زندگیته پس سکوت کن و فقط بیا

اگرم میدونی دهن لقه به اونم چیزی نگو و فقط بیارش سر قرار

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی
به نظرم این کار رو بیخیال شو. فیلم و رمان نیست که. یهو می‌زنن بدتر میشه همه چی.  به قول اون دو ...

انقدر پیچیده شده

که حاضرم بمیرم الان ولی مجبور نباشم فکر کنم که باید چیکار کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

باشه پس :(

یکی دو ساعت دیگه میرم اگه مشاوره انلاین پیدا کردم میپرسم ازش که چیکار کنم

یه روز حاج آقا تماس گرفتن وگفتن دخترم من یه خواهشی از شما دارم گفتم اختیار دارید حاج آقا دستور بدید ...

شما تو تاپیک یه آدم دیگه دارین داستان سرایی میکنین برا خودتون؟ یوقت زشت نباشه کارتون😑😏