2777
2789
نمیدونم شایدم فرستاده دوستم هنوز ریکوئستاشو ندیده اگه فرستاده باشه هم امیدوارم نبینه اینجوری یهوی ...

پسر عموش پیج تو رو از کجا داشت؟

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
وای تازه یه چیز دیگه اگه الان من بگم به دوستم و رابطشون خراب شه دختره خودکشی کنه نیفته گردن من ...

بنظر من روبرو کردن رو بیخیال شو اون دختر همینطوری هم شرایط عادی نداره ممکنه با این کار فشار روانی زیادی بهش بیاد یا اصلا روبرو کردن هم تضمینی نیست که حقیقت رو بگه. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این همه پسرا حال میکنن و میرن دختر پاک میگیرن ب دروغ و کلک میگن رابطع نداشتیم حالا یبارم دخترا از اینکارا کنن 

ولشون کن بالاخره ابروش خودش میره دیر یا زود تو خودت بکش کنار اتمام حجت کن باهاشون

وای تازه یه چیز دیگه اگه الان من بگم به دوستم و رابطشون خراب شه دختره خودکشی کنه نیفته گردن من ...

پس به نامزدش نگو و فقط اونارو رو درو کن که حداقل خودت تکلیفت معلوم‌ شه این وسط الان تو حس یک ادم ساده لوح رو داری که باعث تشکیل یک خونواده با دروغ شده باید مشخص شه اینجا کی گول خورده و حق با کیه

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی
شما تو تاپیک یه آدم دیگه دارین داستان سرایی میکنین برا خودتون؟ یوقت زشت نباشه کارتون😑😏

من اجازه گرفتم از استتاتر ایشون اجازه دادن ببخشید نمیدونستم باید از جنابعالی  هم باید اجازه بگیرم عفو بفرمایید بانو

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
پسر عموش پیج تو رو از کجا داشت؟

نمیدونم واقعا

شاید با پیج فیک پیچ دختره رو فالو داشته

دختره که استوری منو ری استوری کرده دیده من استوری گذاشتم براشون اومده اینارو فرستاده

این قضیه هم مشکوکه

نوشتم الان

احتمالا از پیج دختره 

چون استوریمو استوری کرد

و اینم گفتم که حس میکنم یه مدت طولانی حواسش به چیزایی که میذارم بوده که دقیقا ماهگردشون پیام داده بم

منم :))))))

حق دارین بخدا گرفتار شدین دور از جون این وسط بهترین کار صحبت با یه مشاور هست حالا خودکشی این خانوم هم شاید فقط واسه جلب توجه باشه من دیدم طرف پوکه قرص تو دستش فیلم خودکشی بازی کرده بعد فهمیدم قرص نخورده دور ربخته

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
این همه پسرا حال میکنن و میرن دختر پاک میگیرن ب دروغ و کلک میگن رابطع نداشتیم حالا یبارم دخترا از ای ...

ببین من اصلا کاری نداشتم و ندارم به رابطه داشتنش

اگه همون اول میومد میگفت که من رابطه داشتم با یکی

یا اصلا هیچی نمیگفت

اشکال نداشت

ولی این که اومد گفت تجاوز شده بهم و این همه وقت منو دوستمو گرفت

این عذاب اوره

2790
2778
2791
2779
2792