2777
2789

استارتر ازت خواهش میکنم اصلا پیش دوستت و دختره به روی خودت نیار فقط با ی پیج فیک بگو به دوستت

چون دختره روان پریشه امکان داره اگر بفهمه تو میدونی یا گفتی برات شر درست کنه یا بیاد محل کارت آبرو ریزی کنه حتی وقتی که خودشون بهت گفتن اظهار بی اطلاعی کن

این همه پسرا حال میکنن و میرن دختر پاک میگیرن ب دروغ و کلک میگن رابطع نداشتیم حالا یبارم دخترا از ای ...

اخه اینا ثبات شخصیتی ندارن شاید بعد برگشت سمت پسرعمو شاید پسر عمو فهمید واسه این اقای  از همه جا بیخبر شر درست کرد فقط بحث بکارت نیست

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اجازه گرفتم از استتاتر ایشون اجازه دادن ببخشید نمیدونستم باید از جنابعالی  هم باید اجازه بگی ...

چ عجیب🤔خب خودت تاپیک میزدی داستانهای حکیمانه ات رو میگفتی بهتر نبود🤔 در ضمن شما بجا اینکه داستان های پند آموز تعریف کنین برا دیگران، بهتره اول یکمی رو منش و اخلاق خودتون بیشتر کار کنین ک واجب تره بنظرم🤔

بنظر من روبرو کردن رو بیخیال شو اون دختر همینطوری هم شرایط عادی نداره ممکنه با این کار فشار روانی زی ...

این حقه این خانومه که بفهمه چی راسته چی دروغ  اعتماد کرده ونه فقط به خودش به یه پسر دیگم ظلم کرده  اگر نفهمه باید همیشه این عذاب وجدان رو حمل کنه 

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی
کاربر بیکار  مگه نمیگی اگه به دختر بگم می‌ره میگه دیگه دوستم حرف باور نمیکنه اینجوری که بهتره ...

من حس میکنم بهتره خودم اولین کسی باشم که با دوستم راجع به این موضوع حرف زده…

نمیدونم چرا

ولی حس میکنم دختره ممکنه یه کاری کنه

دوباره تهدید به خودکشی کنه

یا هر کار احمقانه دیگه ای

ببین من اصلا کاری نداشتم و ندارم به رابطه داشتنش اگه همون اول میومد میگفت که من رابطه داشتم با یکی ...

شاید اول اولش تجاوز بوده بعد کم کم رابطه برقرار کرده وخوشش اومده یا مجبوری ادامه داده ...

بیخیال عامو

بخدا بعضی  ها بازیگرای خوبی هستند حالا حاج آقا به کنار اون طلبه بیست ویکی دوساله که حاج آقا چقد ...

منم بودم ندیده میرفتم خواستگاری😁مثلا شرایطش خوب بوده دیگه 

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
دعوا نکنید :(

واقعا خیلی مسخرس تو تاپیک های دیگران میان خودشون در مورد موضوعات مختلف حرف میزنن ،من هم بعنوان استارتر تاپیک اصلا خوشم نمیاد ک بجای سوالی ک من کردم یسری افراد پارازیت بندازن هم بعنوان خواننده تاپیک وقتی نظراتو میخونم و بحث های نامربوط میبینم اعصابم خورد میشه 🙄

سلام بهترین کار رفتن پیش ی مشاور است عزیزم بهتره اینه که هزار و یک فکر برات بیاد ترس از اینکه دختره ...

اره

امروز قبل اینکه هر کاری کنم

به مشاوره انلاین میگیرم

ببینم اون چی میگه 🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز