استارتر ازت خواهش میکنم اصلا پیش دوستت و دختره به روی خودت نیار فقط با ی پیج فیک بگو به دوستت
چون دختره روان پریشه امکان داره اگر بفهمه تو میدونی یا گفتی برات شر درست کنه یا بیاد محل کارت آبرو ریزی کنه حتی وقتی که خودشون بهت گفتن اظهار بی اطلاعی کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من اجازه گرفتم از استتاتر ایشون اجازه دادن ببخشید نمیدونستم باید از جنابعالی هم باید اجازه بگی ...
چ عجیب🤔خب خودت تاپیک میزدی داستانهای حکیمانه ات رو میگفتی بهتر نبود🤔 در ضمن شما بجا اینکه داستان های پند آموز تعریف کنین برا دیگران، بهتره اول یکمی رو منش و اخلاق خودتون بیشتر کار کنین ک واجب تره بنظرم🤔
واقعا خیلی مسخرس تو تاپیک های دیگران میان خودشون در مورد موضوعات مختلف حرف میزنن ،من هم بعنوان استارتر تاپیک اصلا خوشم نمیاد ک بجای سوالی ک من کردم یسری افراد پارازیت بندازن هم بعنوان خواننده تاپیک وقتی نظراتو میخونم و بحث های نامربوط میبینم اعصابم خورد میشه 🙄