2777
2789
نوشتم الان احتمالا از پیج دختره  چون استوریمو استوری کرد و اینم گفتم که حس میکنم یه مدت طولا ...

اسی یکی استادام سالهاست رابطه خانوادگی داریم ایشون برادر همسرشون ازدواج کردن چند سال پیش  از طریق دوستی با یه دختری که بیرون آشنا شده بودند بعد از شش ماه چنان گندش دراومد که نگو ،دختره قبل برادرشوهر استادم با کسی دوست بودند کات میکنن واسه اینکه دل پسره بسوزونه وارد رابطه به برادر همسر استاد من میشه وازدواج میکنن  دوباره دوست پسر سابقش برمیگرده بزندگیش شبایی که شوهرش شیفت بوده این اقا میاره خونه که بعد شش ماه که به بهانه باشگاه بیرون بوده با دوست پسر سابق همسرش که شک داشته تعقیب  میکنه ودر گیری پیش میاد  کتک کاری  با پسره پای پلیس وسط میادتازه از طریق همسایه ها متوجه میشن بله خانوم زن دو نفره هرشب شوهرش شیفته تا صبح با دوست پسر سابقه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خودش تحقیق کنه. روبرو کردن تضمینی داره که راستشو بگه دختره؟! 

همین که پسره هستشو اون گفته بود واسه همیشه رفته این یه جاش میلنگع و کاملا دروغه همینم کافیه تا دروغش معلوم شه

بعضافه عکاس

مگه تجاوز نبود؟پس اینا چیه

کار دختره اصلا اصلا خوب نبود اگه از اول راستشو‌میگف و میگفت داستان اینه میشد سکوت کرد و بزاره زندگیشو بکنه ولی دروغو داستانای عجیب غریبی گفته تا خودشو توجیهه کنه این خیلی ادمو ناراحتو اذیت میکنه 

از طرفی اگه حق با دختره باشه هم باز میتونه دفاع کنه

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی
چ عجیب🤔خب خودت تاپیک میزدی داستانهای حکیمانه ات رو میگفتی بهتر نبود🤔 در ضمن شما بجا اینکه داستان ه ...

خدای محمد شفاتون بده شما از اونایی هستین که میگردین توی تایپیک دیگران دعوا راه بندازید لطف کنید ریپ نزنید چون بشما ربط نداره

اره امروز قبل اینکه هر کاری کنم به مشاوره انلاین میگیرم ببینم اون چی میگه 🤦🏻‍♀️

اینم خوبه شاید اونا راه بهتری بزارن جلو روت

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی
:) چه وضعشه

بخدا طلاق گرفت دختره گفته بود صداش درنیاریدمهریه هم نمیخوام  فقط یه مبلغ جزیی درخواست  کرده بود که الان هم ارایشگاه باز کرده خانومه توی محله ما هست من میگم نکنه این خانوم طرف شما هم مثل این بعد فیل ش یاد هندوستان کنه

همین که پسره هستشو اون گفته بود واسه همیشه رفته این یه جاش میلنگع و کاملا دروغه همینم کافیه تا دروغش ...

اره 

منم همینو میگم

اگه همون اول میگفت رابطه داشته

دوستم یا میگفت مشکلی نداره یا میگفت مشکل داره و نمیخواد اصلا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز