2777
2789
دور از جون تو من که خدا زده به کمرم عادت مزخرفیه 😂

منم همینطور والا😹

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید گذشته این خانم ب کسی ربطی نداره.چطور اگر پسر بود هزارتا کثافت کاری میتونست بکنه .شما با ایشون ...

دقیقا

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
حالا جدا ازین که من بازیچه شدم و حالم اصلا خوب نیست اون پسره بهترین دوستمه و قراره با همچین ادمی ...

این چه حرفیه حتی ماجرای تجاوز هم نباید بهش میگفتی 

گذشته خانمه به خودش مربوطه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
دوست بدبختم من بهش گفتم تجاوزه کلی بهش گفتم هواشو داشته باشه شاید اگه یه چیزی غیر تجاوز بود مشکل ...

حتما حتما به دوستت بگو بی شک و تردید

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
من حس میکنم بهتره خودم اولین کسی باشم که با دوستم راجع به این موضوع حرف زده… نمیدونم چرا ولی حس می ...

منم حس میکنم تو بگی دختره خودکشی میکنی با اخلاق مهربونی که تو داری یه عمر عذاب وجدانش میفته گردنت با اینحال که مقصر نبودی 

میتونی به دوستت بگی و قسمش بدی چیزی نگه به دختره بخاطر همین که ممکنه خودکشی کنه و طوری وانمود کنه که کم کم دختره سرد بشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

وای عزیزم تو چقد ساده ای😐😐دقیقآ عین منی امثال ما چقد بقیه سرمون کلاه میزارن..ب نظرم برو قضیه رو به پسره بگو آخه تو باعث شدی پسره باهاش دوست شه گناهش گردنته اگه چیزای که میدونی رو بهش نگی

منو پسرم    خداجونم منتظرم یکی دیگه از فرشته کوچولوهاتو بسپری دستم قول میدم مث چشام مواظبش باشم  
ببخشید گذشته این خانم ب کسی ربطی نداره.چطور اگر پسر بود هزارتا کثافت کاری میتونست بکنه .شما با ایشون ...

بحث گذشته خانوم و آقا نیس این دختره از مهربونی اسی سواستفاده کرده کلی دروغ بهش گفته و ب اصطلاح زرنگ بازی دراورده میتونست مث بچه آدم راستشو بگه

منو پسرم    خداجونم منتظرم یکی دیگه از فرشته کوچولوهاتو بسپری دستم قول میدم مث چشام مواظبش باشم  

اسی دوستت به تواعتماد داره ممکنه اگه بری باپیچ فیک بره به دختره بگه اون بازم دروغ بگه وبگه بدخواهاشو اونی که بش تجاوز کرده اینا کلی داستان بسازه 

ولی ممعن باش نگی هم یه روز همه میفهمن واقعا اینهمه براش وقت گذاشتی شب زوزتو مشاوربردیش و...حس میکنم دوستتم بیشترازروی ترحم قبول کرده باش باشه تاعلاقه 

توباعث اشناییشون بودی بهتره خودت پیش قدم شی باپسره حرف بزنی تاکارازکارنگذشته اگه پسره چندوقت بعد متوجه بشه چی بنظدت واکنش خودش یاخونوادش چیه توبش بگو ممکنه ببخشه ادامه بده باهاش 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

عزیزم بحث این مشکل بکارت وتجاوز نیست اگه پسرعمو خانوم فردا روز بیاد وسط واسه این اقا پسر مشکلاتی بوجود بیارن اسی بنده خدا عذاب وجدان میگیرن چون خانوم بدروغ گفتن پسرعموشون  واسه همیشه از ایران رفتن 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
این چه حرفیه حتی ماجرای تجاوز هم نباید بهش میگفتی  گذشته خانمه به خودش مربوطه

من بهش گفتم

چون دختره میگفت کلا با مردا و یه سری رفتاراشون مشکل داره

مثلا نمیخواد مردی بغلش کنه یا ازین چیزا

من گفتم که دوستم این کارارو نکنه دختره اذیت شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز