2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدبرام جالبه اینجاهمومیشناسید امامنوکسی نمیشناسه اصلا😂😂

باور کن من این دوستمونو اصلا ندیدم تو تاپیکا خودمم تعجب کردم از کجا منو میشناسه چون قبلا این موقع ها بیدار نبودم😂

😐دوستان بنظرم کمک به یه فرد زخمی و ناراحت کاره بدی نیس انقد نصیحتش نکنین خودشم پشیمون شده بود ازینک ...

ولی من فکر میکنم هیچ زخمی در کار نبوده

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

تا اینکه دیشب

من واسه اینا استوری گذاشتم گفتم ماهگردتون مبارک و این چرت و‌ پرتا

که یه پسری استوریمو ریپلای کرد

کلی عکس فرستاد

از خودش و دختره

و‌ من خشک‌ شده بودم 

گفت که پسرعموشه و اینا با هم بودن و سال ها رابطه داشتن

سر همین داستان چون میخواسته با رفیقم باشه

به من گفته بهش تجاوز شده

که چهار روز دیگه خواستن ازدواج کنن 

به دختر نبودنش (به اصطلاح) کسی گیر نده

حالا جدا ازین که من بازیچه شدم

و حالم اصلا خوب نیست

اون پسره بهترین دوستمه

و قراره با همچین ادمی ازدواج کنه

و من نمیدونم باید چیکار کنم

برم بهش بگم؟ به روی خودم نیارم؟ چیکار باید بگنم واقعا؟🤦🏻‍♀️

تا اینکه دیشب من واسه اینا استوری گذاشتم گفتم ماهگردتون مبارک و این چرت و‌ پرتا که یه پسری استوریم ...

مگه پسر عموش شماره ی شما رو داشته؟؟؟یا شما رو میشناخته؟؟

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چند وقت پیش اومد گفت من ازین رفیقت خوشم اومده (همون پسره که گفتم تو گروه بود)  منم رفتم با پسر ...

دختره چند سالشه چکارس؟؟

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
تا اینکه دیشب من واسه اینا استوری گذاشتم گفتم ماهگردتون مبارک و این چرت و‌ پرتا که یه پسری استوریم ...

عزیزم توی پزشک قانونی تعدد روابط کامل مشخصه..اینکه فقط تجاوز بوده و یا یک رابطه طولانی قابل تشخیص هست

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
2790
2778
2791
2779
2792