2777
2789
ولی من فکر میکنم هیچ زخمی در کار نبوده

شاید ولی بعضیا واقعا نیاز دارن یکی باهاشون درد و دل کنه هر چند خودم ازین ادما فراریم چون واقعا وقت میگیرن 

ما ادما زاده شدیم تا شکست بخوریم دوباره قوی تر از قبل شروع کنیم تو هر موضوعی چه عشقی و چه مربوط ب چیزای دیگه نه اینکه بشینیم چس ناله کنیم فازع خودکشی برداریم تهشم هیچ پخی نشیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا جدا ازین که من بازیچه شدم و حالم اصلا خوب نیست اون پسره بهترین دوستمه و قراره با همچین ادمی ...

پسر عمو چرا برای اون پسره عکسارو نفرستاده ؟ برای چی خودکشی کرده بود اصلا ؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا جدا ازین که من بازیچه شدم و حالم اصلا خوب نیست اون پسره بهترین دوستمه و قراره با همچین ادمی ...

چه معلوم پسره راست گفته باشه و بزور تو رابطه نگه اش نداشته باشه ؟ 

بعد دوستتون قبول کرده دیگه وگرنه اگر مهم بود تحقیق میکرد یا متوجه میشد چیزی 

درسته گذشته ادما ربطی نداره و از حالا به بعدشون مهمه ولی به نظرم حق پسره هست که بدونه.به نظرم بهترین کار اینه که پسر عموش به پسره بگه یا خودت با یه اکانت فیک به پسره بگو و عکسارو بفرست

بنظرم یاد بگیر روابط سرکارتو با مسائل شخصیت قاطی نکنی و ارتباط صمیمی با افرادی که با کارات مربوطه ند ...

چون هم سنم بود

و اونجوری انقد مظلوم بود

دلم براش سوخت

بعدشم به نظرم خیلی ادم خوبی میومد🤦🏻‍♀️

ای بابااااا بنظر من به این آقا پسر بگو‌ چون دیگ الان شما مطلع شدی از واقعیت، تا چیزی بینشون رسمی نشده بگی خیلی بهتره ، دیگ گول اون دختر خانم هم نخور با دروغ و کلک کارشونو پیش میبرن آخر سر هم میگه خودمو میکشم 😓

اگه تا اخر بخونی بیشتر ساده لوح و خر به نظر میام :)

دور از جان

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

با اکانت فیک برای پسره عکسارو بفرست 

و بگو داری با این آدم ازدواج میکنی:)

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
2790
2778
2791
2779
2792