2777
2789
عنوان

چرا دندون کشیدن اتقدر وحشتناک ک

256 بازدید | 31 پست

من دوتا زایمان کردم این جور درد نکشیدن سه با. بط حس کرد دندون رو ولی بی حس نشد کشده نشد دندون 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

دندون عقل چقدر وقت میبره کشیدنش 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

شاید دندونات فک جوشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دندونات فک جوشه

خیلی بد بود اومدم خونه از درد بی هوش شدم باز رفتم اورژانس‌ 

دندون عقل چقدر وقت میبره کشیدنش 

بستگی به دکترت داره واسه من جراحی شد ۵ دقیقه هم نشد اما یه دکتری رفتم گفت یک تا یکساعت و نیم زمان میبره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دکترت بد بوده

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

دلم میخاد نرم دیگه میترسم  مشکل ساز میش نرم 

خیلی بد بود اومدم خونه از درد بی هوش شدم باز رفتم اورژانس‌ 

آخی....

خیلی وقت پیش کشیدم بی حس بود درد نداشت  دندون عقل نهفته هم جراحی کردم بعد که بیحسی رفت مُسکن خ ...

مال من در این جراحی وقتی فشار میداد موردم زنده شدم  تو همون نطب کلی بهم آب قند دادن 

یا دندونت ازین چسبیده به فکا بوده

یا دکترت بد بوده

دندون زیاد کشیدم هیچکدوم انقدر فجیع نبود تو پنج دقیقه تموم شدن همشون

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
کشیدن زیاد طول نمیکشه  نهفته باشه باید جراحی بشه

همون جراحی چقدر طول میکشه الا ن دست کاریش هم کرده نمیشه نرم میترسم اخ