2777
2789

۱۲،۱۳ سالم بود نیم تنه پوشیده بودم لباسم زیپش از بغل بود 

رفتم تو جمع مردا که سلام بدم حالا خودت بقیش حدس بزن😂😂

امیدوارم فراموش کرده باشن 😂

مَلِکا ذِکرِ تو گویَم کِه تو پاکیو خُدایی🤍🦋 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرعمو شوهرم خاستگارم بود خیلی رفتن و اومدن وقتی فهمیدن ب شوهرم جواب مثبت دادم یه دعوا راه افتاد بعد شوهرم خیلی حساسه ک من اسم پسرعموشو بیارم یا کلا در رابطه با اون باشه 

یه بار تو یه مهمونی پسر عموش خیلی نگاه می‌کرد و اینا منم فرداش داشتم برا مامانم تعریف میکردم یهو شوهرم از اتاق اومد بیرون 

هیچی دیگه رفت فک پسرعموشو آورد پایین دوباره یه جنگ دیگه راه افتاد تو فامیل 😑یه سوتی بزرگ بود

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
۱۲،۱۳ سالم بود نیم تنه پوشیده بودم لباسم زیپش از بغل بود  رفتم تو جمع مردا که سلام بدم حالا خو ...

ایشالا🤣

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

مراسم ختم مادربزرگم بود خیلی حالم بد بود وحشتناک به زور ایستاده بودم دم در بدرقه کنم مهمان ها رو هرکی میومد صورتمو میبوسید میگفت تسلیت میگم غم آخرتون باشه منم میگفتم خیلی ممنون خدا قسمت شما هم بکنه مامانم بیچاره انقد حالش بد بود که کنارم ایستاده بود اونم نفهمید من دارم چی میگم بعدها یکی از نزدیکا بهم گفت 

پسرعمو شوهرم خاستگارم بود خیلی رفتن و اومدن وقتی فهمیدن ب شوهرم جواب مثبت دادم یه دعوا راه افتاد بعد ...

سختت نبود به پسر عمو خواستگارت بله دادی؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
سختت نبود به پسر عمو خواستگارت بله دادی؟

خب اینا سه تا پسر از یه خونواده بودن 

منم از شوهرم خوشم میومد 😑

یبارم دوباره مراسم ختم پسر یکی از اشناهامون بود رفتم جلو خیر سرم تسلیت بگم به مادر و خواهراش گفت مبارک باشه بسلامتی جوون مرگ شد بنده خدا یعنی مامانش بنده خدا فقط سرشو گرفت بالا فقط نگاه میکرد

بچه بودم بعد اظهر خوابیدم دم غروب هوا تاریک بود بیدار شدم، فک کردم صبح شده، کلی ترسیدم ک وای خواب موندم و همش غر میزدم ک چرا منو بیدار نکردین🤕 لباسامم عوض کردم ک مامانم گفت چته دیونه خواب بودی الان شبه😂

فک کنم برای خیلیا پیش اومده باشه

بنام خدا شروع میکنم رژیم کالری شماری رو💙وزن شروع ۶۰😶۵۸.۶۰۰😍۵۶.۸۰۰😍بعداز عید ۵۷.۴۰۰😭تاریخ شروع اول اسفند۱۴۰۰💙وزن هدف 💪۵۲🚴🏻‍♀️🧚
بچه بودم بعد اظهر خوابیدم دم غروب هوا تاریک بود بیدار شدم، فک کردم صبح شده، کلی ترسیدم ک وای خواب مو ...

وای من خیلی کم پیش میومد که بعد ظهرا بخوابم ولی هر دفعه ای که می‌خوابیدم این بلا سرم میومد

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

چند هفته پیش داشتم با یه آقای محترمی تلفنی صحبت میکردم گفت عصرتون بخیر وپر از آرامش منم خیر سرم اومدم بگم عصر شماهم بخیر زبونم نچرخید گفتم سس شما هم بخیر😭😭😭😭

آبجیم که زمینو گاز میزد خودم گریم گرفته بود فقط خواستم زودتر قطع کنم