2777
2789
عنوان

آشتی کنون

251 بازدید | 18 پست

سلام خوبین نماز روزه هاتون قبول یه سوال داشتم برادرم با دامادمون عید مسافرت رفته بودن هردو با خانواده حالا اونجا چطور شده نمیدونم چون هرکس میگه من مقصر نبودم اون بود بد دعوا کردن البته لفظی ولی پر از بی احترامی پدرم فوت شده مادرم پیره با برادرم وخانمش زندکی میکنه برادرم نمیذاره مادرم به خونه خواهرم بره ومتقابلا دامادمون الان من موندم میخوام دعوتشون کنم شام دوطرف تا آشتی کنن ولی چکار باید بکنم نمیدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان به نظرم هنوز زوده و ناراحتیشون از هم باعث دعوای بدتری میشه. دیشب یکی تاپیک زده بود که خواهرش و خواهر شوهرش قهر بودن این بنده خدا مهمونی آشتی کنون داده بود بدتر دعوا شده بود که شوهر خواهر شوهرش میخواس طلاقش بده. اول بذار آتیششون سرد تر بشه بعدش آشتی کنن 

الان به نظرم هنوز زوده و ناراحتیشون از هم باعث دعوای بدتری میشه. دیشب یکی تاپیک زده بود که خواهرش و ...

آخه مادرم پیره طاقت دوری خواهرم نداره برادرم حالا حالاها آتیشش نمیخوابه به شدت کینه ایه

بله عزیزم پدرم ۱۶سال فوت شده مادرم بل برادرم زندگی میکنن 

خوب یجوری مادرتونو به بهونه دکتر بردن یا خرید بیارید خونه خودتون بعد به خواهرتونم بگید بیاد اونجا همو ببینن

خوب یجوری مادرتونو به بهونه دکتر بردن یا خرید بیارید خونه خودتون بعد به خواهرتونم بگید بیاد اونجا هم ...

همسایه همن سه تا خونه با هم فاصله دارن من ازشون دورترم

اونوقت شما این وسط عذاب نمی‌کشید؟ چطور رفت و آمد میکنین؟ چ عجیب

چرا سخته 

اولش خصوصا.الن تقریباً مثل گذشته عصبی نمیشم 

منو بچه ها میریم خونه پدرم ماهی سه چهار بار .مادرم هم میان خونمون ....