2789
عنوان

آشتی کنون

256 بازدید | 18 پست

سلام خوبین نماز روزه هاتون قبول یه سوال داشتم برادرم با دامادمون عید مسافرت رفته بودن هردو با خانواده حالا اونجا چطور شده نمیدونم چون هرکس میگه من مقصر نبودم اون بود بد دعوا کردن البته لفظی ولی پر از بی احترامی پدرم فوت شده مادرم پیره با برادرم وخانمش زندکی میکنه برادرم نمیذاره مادرم به خونه خواهرم بره ومتقابلا دامادمون الان من موندم میخوام دعوتشون کنم شام دوطرف تا آشتی کنن ولی چکار باید بکنم نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان به نظرم هنوز زوده و ناراحتیشون از هم باعث دعوای بدتری میشه. دیشب یکی تاپیک زده بود که خواهرش و خواهر شوهرش قهر بودن این بنده خدا مهمونی آشتی کنون داده بود بدتر دعوا شده بود که شوهر خواهر شوهرش میخواس طلاقش بده. اول بذار آتیششون سرد تر بشه بعدش آشتی کنن 

الان به نظرم هنوز زوده و ناراحتیشون از هم باعث دعوای بدتری میشه. دیشب یکی تاپیک زده بود که خواهرش و ...

آخه مادرم پیره طاقت دوری خواهرم نداره برادرم حالا حالاها آتیشش نمیخوابه به شدت کینه ایه

بله عزیزم پدرم ۱۶سال فوت شده مادرم بل برادرم زندگی میکنن 

خوب یجوری مادرتونو به بهونه دکتر بردن یا خرید بیارید خونه خودتون بعد به خواهرتونم بگید بیاد اونجا همو ببینن

خوب یجوری مادرتونو به بهونه دکتر بردن یا خرید بیارید خونه خودتون بعد به خواهرتونم بگید بیاد اونجا هم ...

همسایه همن سه تا خونه با هم فاصله دارن من ازشون دورترم

اونوقت شما این وسط عذاب نمی‌کشید؟ چطور رفت و آمد میکنین؟ چ عجیب

چرا سخته 

اولش خصوصا.الن تقریباً مثل گذشته عصبی نمیشم 

منو بچه ها میریم خونه پدرم ماهی سه چهار بار .مادرم هم میان خونمون ....