2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 42 پست
خیانت خیانت نکرد بود راستش یجایی رفت بود ک نگفت بود یجورایی پیچونده بود خودشم دقیقا نمیدونه چرا رفتم ...

اگه اینطوره زیاد سخت گرفتی بیخیال زنگ بزن آشتی کن بزار اذیت نشی

اگه اینطوره زیاد سخت گرفتی بیخیال زنگ بزن آشتی کن بزار اذیت نشی

ولی قبلا خیلی بهم خیانت کردها حالا این مهم نیست گذشته بوده قضیه کلا فرق میکرده

ولی سر همین پیچوندنش دقیقا شب قبلش ما باهم حرف زد بودیم قرار نبود اینجوری کنه😔 خیییییلی ناراحتم ممنون ک باهام حرف میزنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب مامانش پی ام بدم از حالش بپرسم ؟ 

نه دختر سخته اما اینو دیگه فراموش کن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه دختر سخته اما اینو دیگه فراموش کن 

واااااقعا؟؟؟ اصلا هنگم خیییلی هیچوقت ب همچین چیزی عمیقا فکر نکردم ک اینو کلا فراموش کنم 

هر لحظه منتظرم زنگ‌بزنه ی چیزی بشه حس میکنم هیچوقت تموم قرار نیست بشه 

قلبم میگ یروزی همجی درست میشه نمیدونم شاید ب خودم دارم دلگرمی میدم ولی من بتونم واقعا واسه اون تموم شدست؟

واااااقعا؟؟؟ اصلا هنگم خیییلی هیچوقت ب همچین چیزی عمیقا فکر نکردم ک اینو کلا فراموش کنم  هر لح ...

هرجور خودت میدونی عزیزم اما اگه رفتی آشتی کردی مثه اینه که مجوز بهش میدی تا آخرش اینجوری باشه بزار طرفت با رضایت خودش بیاد سمتت بخوادتت همش که نباید خواستن تو باشه عزیزم باید دوطرفه باشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
واااااقعا؟؟؟ اصلا هنگم خیییلی هیچوقت ب همچین چیزی عمیقا فکر نکردم ک اینو کلا فراموش کنم  هر لح ...

خودتو سر گرم کن با دوستات برو بیرون اصلا زنگ نزن اگه تو رو دوست داشت بهت خیانت نمیکرد مطمعن باش

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
هرجور خودت میدونی عزیزم اما اگه رفتی آشتی کردی مثه اینه که مجوز بهش میدی تا آخرش اینجوری باشه بزار ط ...

مطمعنم تو ذهن خودش اینه ک اومدناشو اون اومده اگ من میخواستم جوابشو میدادم 

نمیدونم حقیقته یا دارم خودمو قانع میکنم 

ولی واقعا راست میگی یجورایم مجوز میدم ک اگ برم باز خودم دلم تنگ میشه میام 

اگه دوسم نداشت پس چرا میخواست ازدواج کنه باهام 😔

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم ولی به راحتی نگذر اصلا

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
عزیزم ببخشید ناراحتت کردم ولی به راحتی نگذر اصلا

ن عزیزم همین ک کمکم میکنی واقعا ازت ممنونم 

نمیدونم راه درست چیه دلم و عقلم هرکدوم ی ساز میزنه جای بدی گیر کردم تو زندگیم راه درستو واقعا نمیدونم 

از بلاکی درش بیارم؟

نه بابا یه جوری بندازش پشت گوش بزار فکر کنه هیچ مهم نبوده

ن عزیزم همین ک کمکم میکنی واقعا ازت ممنونم  نمیدونم راه درست چیه دلم و عقلم هرکدوم ی ساز میزنه ...

عزیزم من درکت میکنم عاشقشی منم عاشق بودم با همسرم که دوست بودم همیشه از این قهرو اشتیا داشتیم و قشنگ حس الانتو میفهمم منم قهر که بودم منتظر زنگ و پیام همسرم میموندم اونم لجبااااز

ولی خوب هیچ وقت مورد ما خیانت نبوده و نمیدونم شاید الان بین جوون ترا رایج باشه نمیدونم چی بگم