2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 42 پست
عزیزم من درکت میکنم عاشقشی منم عاشق بودم با همسرم که دوست بودم همیشه از این قهرو اشتیا داشتیم و قشنگ ...

خیانت واقعا چیزی نیست ک تو هیچ دوره ای رایج بشه و عادی باشه ولی متاسفانه من تو ی رابطه ایم ک شده ی چیز عادی انگار پیچوندنش

همسروت حتما ی اخلاقای خوب و بد داره بعد زندگی اخلاقایی ک بد بوده درست شدن یا بدتر شدن ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیانت واقعا چیزی نیست ک تو هیچ دوره ای رایج بشه و عادی باشه ولی متاسفانه من تو ی رابطه ایم ک شده ی چ ...

اره مسلما بهتر شدن چون شناختمون نسبت به هم بیشتر شده

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
یکم واسم دعا کن خیلی این روزا اوضاع زندگیم بهم ریخته ان شالله ک تو زندگیت غم نبینی 

چشم عزیزم ممنون فدای تو 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اره مسلما بهتر شدن چون شناختمون نسبت به هم بیشتر شده

چقدر خوب امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه کنار هم.

بنظرتون برگردم میتونم شرایطو جوری کنم ک همچی درست بشه اونم هیچوقت نپیچونه منو ؟

اخه شب قبلش حرف زدیم گفت یکم بهم وقت بده من چندسال اینحوری زندگی کردم اشتباه بود روش زندگیم ولی وجود تو باعث شده الان ۵۰ درصد عوض شم رفته رفته گفت همچی درست میشه و کاراشو میزاره کنار راست میگفت تقریبا میشه گفت خیییییلی بهتر شد بود نسبت ب پسری ک روز اول میشناختم ولی یهو فردا شبش من صبرم سر اومد یهو زدم زیر همچی 

چقدر خوب امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه کنار هم. بنظرتون برگردم میتونم شرایطو جوری کنم ک همچی درست ...

ببخشیدا یعنی با یه دختر قرار گذاشت پیچونددت؟

ببین مردا خیلی سخت تغییر میکنن و خوب هر مشکلی یه راه حلی داره درواقع نمیشه برا همه یه نسخه پیچید

امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد

تو هنوز سنی نداری بنظرم اگه پای نفر سوم وسطه از الان تموم کن 

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
ببخشیدا یعنی با یه دختر قرار گذاشت پیچونددت؟ ببین مردا خیلی سخت تغییر میکنن و خوب هر مشکلی یه راه&n ...

نننننه با ینفر دیگ این کارو نکرد با دوستش قرار بود بره یجایی بعد سر از یجای دیگ در اورد بهش گفتم کجایی روش نشد بگ رفته اونجا دروغ گفت بعد ک چند بار زنگ زدم راستشو گفت ک اومده شهربازی منم گوشیو قطع کردم و بلاکش کردم

چون خودشم خیلی اخلاق گیری داره من بدون اجازه اون حق نداشتم جایی برم باید هماهنگ‌میکردم کامل با این بعد بیرون میرفتم

نننننه با ینفر دیگ این کارو نکرد با دوستش قرار بود بره یجایی بعد سر از یجای دیگ در اورد بهش گفتم کجا ...

خوب چرا نمیگی از اول🤣

خوب چرا نمیگی از اول🤣

ولی قبل از این ک رابطمون جدی بشه فاز خیانت داشتا دیگ کلا همرو یکی کردم گفتم 😁ببخشید

ولی کاراش اینجوری نیست بره با یکی دوسشه با دوستش بره بیرون دخترم باشه میره

ولی قبل از این ک رابطمون جدی بشه فاز خیانت داشتا دیگ کلا همرو یکی کردم گفتم 😁ببخشید ولی کاراش اینج ...

خوب اینا دیگه باید باهاش حرف بزنی بعد ازدواج باید رعایت شه 

الان تو مگه نگفتی بلاکش کردی؟اون چجوری پیام بده بهت؟

خوب اینا دیگه باید باهاش حرف بزنی بعد ازدواج باید رعایت شه  الان تو مگه نگفتی بلاکش کردی؟اون چ ...

با خط مامانش😁😁😁

خب چیکار کنم الان بنظر شما ؟ 

از بلاکی درش بیارم؟

خیلی میترسم تو زندگیمونم از این کارا بکنه همه ترسم از اینه خیییلی مطمعنم ک دوسم داره ولی میترسم کاراش از ذات خرابی باشه درست نشه

مامانش ک بهم گفت اگ کاری کرد لابد بخاطر این بوده هنوز چیزی مشخص نبوده مامان خودمم حق داد بهش حتی ولی خدایی حق نداره 😑