کسی ک قرار بود باهاش ازدواج کنم بهم خیانت کرد منم از همجا بلاکش کردم ی هفتست هیچ خبریم ازش ندارم پیام اخرشم جواب ندادم الان خیلی دلم واسش تنگ شده دلم میخواد زنگ بزنم باهاش حرف بزنم ولی میگم اشتی کردنم چ سودی داره وقتی اون زنگ نزده از کارش پشیمون نیست دیگ لابد حالشم خوبه حتما ک دیگ بیخیال شده خیییلی دلم گرفته نمیدونم باید چیکارکنم 😔
کاش ی چیزی ی حرفی یکاری میتونست اروم کنه 😔😔 بنظرتون زنگ بزنم فقط یکم باهاش حرف بزنم ولی اشتی نکنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیانت واقعا چیزی نیست ک تو هیچ دوره ای رایج بشه و عادی باشه ولی متاسفانه من تو ی رابطه ایم ک شده ی چ ...
اره مسلما بهتر شدن چون شناختمون نسبت به هم بیشتر شده
خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
اخه شب قبلش حرف زدیم گفت یکم بهم وقت بده من چندسال اینحوری زندگی کردم اشتباه بود روش زندگیم ولی وجود تو باعث شده الان ۵۰ درصد عوض شم رفته رفته گفت همچی درست میشه و کاراشو میزاره کنار راست میگفت تقریبا میشه گفت خیییییلی بهتر شد بود نسبت ب پسری ک روز اول میشناختم ولی یهو فردا شبش من صبرم سر اومد یهو زدم زیر همچی
ببین مردا خیلی سخت تغییر میکنن و خوب هر مشکلی یه راه حلی داره درواقع نمیشه برا همه یه نسخه پیچید
امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد
تو هنوز سنی نداری بنظرم اگه پای نفر سوم وسطه از الان تموم کن
خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
ببخشیدا یعنی با یه دختر قرار گذاشت پیچونددت؟ ببین مردا خیلی سخت تغییر میکنن و خوب هر مشکلی یه راه&n ...
نننننه با ینفر دیگ این کارو نکرد با دوستش قرار بود بره یجایی بعد سر از یجای دیگ در اورد بهش گفتم کجایی روش نشد بگ رفته اونجا دروغ گفت بعد ک چند بار زنگ زدم راستشو گفت ک اومده شهربازی منم گوشیو قطع کردم و بلاکش کردم
چون خودشم خیلی اخلاق گیری داره من بدون اجازه اون حق نداشتم جایی برم باید هماهنگمیکردم کامل با این بعد بیرون میرفتم
نننننه با ینفر دیگ این کارو نکرد با دوستش قرار بود بره یجایی بعد سر از یجای دیگ در اورد بهش گفتم کجا ...
خوب چرا نمیگی از اول🤣
ولی قبل از این ک رابطمون جدی بشه فاز خیانت داشتا دیگ کلا همرو یکی کردم گفتم 😁ببخشید ولی کاراش اینج ...
خوب اینا دیگه باید باهاش حرف بزنی بعد ازدواج باید رعایت شه
الان تو مگه نگفتی بلاکش کردی؟اون چجوری پیام بده بهت؟