2777
2789
عنوان

ادمای دوقطبی چه رفتارایی دارن؟؟

274 بازدید | 20 پست

چجورین؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادددد یهو مهربون میشن

بعدش پشیمون میشن

اعصبانی میشن در حد کتک زدن ینفر.  

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
در یک جمله بگم تفاوتی با آدمای شکاک ندارن چون همش شک میکنن یکی دنبالشون

یعنی چی دقیقا؟؟؟

فکر میکنن یکی میخاد بهشون اسیب بزنه؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه دقیقه باهات خوبن 

یه دقیقه از شدت تنفر حتی نمیتونن تحملت کنن 

شکاک و منفی باف

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
یعنی چی دقیقا؟؟؟ فکر میکنن یکی میخاد بهشون اسیب بزنه؟؟

ببین در مراحل اول دوقطبی هستند یعنی دو شخصیت دارن  دوشخصیت در یک زمان یعنی مثلا توی یه دقیقه که عصبی شدن سریع باهات خوب میشن  ....اگه پیشرفت کنه خیالاتی میشن  بیخیالش زر میزنن حسش میکنن اما در مراحل شدید همش فرار میکنن حس میکنن انسان های خاص دنبالشون

ببین در مراحل اول دوقطبی هستند یعنی دو شخصیت دارن  دوشخصیت در یک زمان یعنی مثلا توی یه دقیقه که ...

واو😐

اخه من خودم دو قطبی ام ولی 4 نوع دو قطبی داریم تو. اسکیزوفرنی هم قاطیش کردی

اآخه  من کلی گفتم ..ولی بله شما درست میگید ولی خب من این آخری اسمشو نشنیدم من اصولا بعضی منابع که خوندم اینم قاطیشون بود دیگه چیزی که دیدم و خوندم و گفتم  .....امیدوارم زودتر خوب شید