2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ۱۰ساله ازدواج کردم یک دختر سه ساله دارم شوهرم صبح تا شب سرکاره دخترمم خیلی فضوله ،مشکلم اینه که خیلی عصبی شدم اگه شوهرم حرف بزنه دلم میخاد تو دهنش بزنم یا مدام تو ذهنم با افراد درگیرم خیلی خسته و داغونم‌چیکار کنم

نماز چله برا ارامشت بگیر باخدا حرف بزن بخوا آرومت کنه واینکه مکث کن چند ثانیه بعدش اروم میشی قدر زندگی قشنگتو سلامتیتو بدون

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد یه مدت به جایی رسیدم که دیدم اینطوری زندگی داره زهر میشه برام الان هیچی دیگه برام مهم نیست ولی در عوض به خاطر همون عصبی بودنه معده درد و تپش قلب و... گرفتم و الان واقعا پشیمونم ایکاش زودتر اینو میفهمیدم که هیچی ارزش نداره ادم زندگیشو خراب کنه

من بعد یه مدت به جایی رسیدم که دیدم اینطوری زندگی داره زهر میشه برام الان هیچی دیگه برام مهم نیست ول ...

من مشکل خاصی ندارم نمیدونم چرا خلقم تنگه همش میخام شوهرم و بچه ام چیزی بگن بهشون بپرم انگار یکی به دستم و گلوم چسبیده