2777
2789

هیچ کس نمیاد راهنمایی کنه فقط چند نفر میان خب همتون بیایید من قبلاً خواننده خاموش بودم تاپیک قبلیم راجب به اضافه وزن هست  بیایید شاید  به درد شما هم بخوره خواهش میکنم تاپیک قبلی بیایید تااز تجربه های شما استفاده کنیم

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
عزیزم شما باشگاه برو رشته چربی سوزی  رژیمتو رعایت کن اوکی میشی  ناامید نشو

ممنون 😑☹️

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه وارم و خیلی معذرت میخام حتی نمی‌دونم نینی یار یعنی چی😁

واقعا؟ نی نی یار نمیشناسی😁

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
فک کردم نوشته منو وارد رحم کنید😂

😳😳😳👀👀

اره به مولا😂 میشه لطف کنی بگی نینی یار کی هست

😁😁 

نی نی یار ها چند نفر هستن با ساعات کاری متفاوت 

خلاصه بگم مسئول اینجا هستن و اکثرا تاپیک یا کاربری میترکونن😐😂😂 

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
😁😁  نی نی یار ها چند نفر هستن با ساعات کاری متفاوت  خلاصه بگم مسئول اینجا هستن و اکثرا ...

عه چ خوب🙃

من فک میکردم یه سیستمه😁

بابت این کارشون حقوق هم میگیرن

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
عه چ خوب🙃 من فک میکردم یه سیستمه😁 بابت این کارشون حقوق هم میگیرن

خودت چی فک میکنی؟ 🤣🤣

سَختاشم‌ واسهِ‌ خُدا آسونهِ‌‌ بِهِش‌ اعتماد‌ کُن🦋🍀                                            با احمقا بحث نمیکنم🚶‍♀️
عه چ خوب🙃 من فک میکردم یه سیستمه😁 بابت این کارشون حقوق هم میگیرن

نی نی یار هارو همه میشناسن😁 

آره حقوق میگیرن محل کار هم دارن😍😁

نمیدونم بخدا واسم سواله، برای این شغل شریف پارتی نیازه😁

نمیدونم والا😂

سَختاشم‌ واسهِ‌ خُدا آسونهِ‌‌ بِهِش‌ اعتماد‌ کُن🦋🍀                                            با احمقا بحث نمیکنم🚶‍♀️
شوخی میکنی

نه واقعا میگم

یکی از کاربر هاهم عکس محل کار نی نی یار هارو گذاشت مثل بقیه جا ها بود