یه سان استار گرفته بودم گذاشته بودم یخچال خودم یه لیوان ازش خوردم وقتی خواستم دباره بخورم دیدم تهش یه لیوانم نیس اولش شک کردم بعد گفتم نه این نمیتونه همچین کاری کنه بعد الان رفتم برا سحر خودم غذا گرفتم دیدم برداشته خورده مگیه من فکر کردم کوبیده مال من بوده 😕 در حالی که براش خورشت سبزی خودم گرفتم خورش سبزی رو هم برداشت خورده. 😕منو بی غذا گذاشته خودش روزه نمیگیره. منم دیگ هیچ حرفی نزدم گف برم برات غذا بگیرنم با عصبانیت گفتم نمیخاد از اتاق زدم بیرون بعد جالبه اونقد پز میده ما خارج بودیم و خیلی پولداریم و.... دانشجو پزشکی هم هست خیر سرش. چیکار کنم چیزی بش بگم یا همیکنه سر سنگین بشم بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊