2777
2789
عنوان

تورو خدا ی چیزی بگید

74 بازدید | 6 پست

بچه ها من اوضاع خیلی بدی دارم ۲۵ سال سن دارم یکبار ازدواج کردم و ازدواج خیلی بدی داشتم ۴ سال پیش و جدا شدم مادرمو ۳ ساله از دس دادم خیلی تنهام و حالم بده حدود ۶ ماهه از خونه پدرم اومدم خونه مادر بزرگم چون با پدرم رابطه خوبی نداشتم و هروز دعوا بود با ی نفر ۳ سال پیش آشنا شدم و اومد خواستگاریم اما بابام گفت باید همه مخارج تورو بده و ردش کرد اما هنوز باهاشم این پسر خونه خوب داره ماشینم داره اما شغل ثابت هنوز نداره …خودمم شغلی ندارم ..خبلی احساس تنهایی دارم و حال بدی دارم …زنذگیم خون شده ..،با این پسر هستم و در ارتباطم فقط انگار عقد نکردم چون بیرون پارک نمیدونم با خانوادش برم بیرون همش هس اما خب …من الان بنطرتون ازدواجم با این ادم درسته که شغل نداره منم شغل ندارم ؟ من خودم فقط ی ماشین دارم ..اونم با پول طلاهام خریدم یکمی هم پول که مبل جهازم هس که فروختم مبل هامو ..الان میدونین خیلی من ادم شکاکی هستم کلا که طرفم کجاس الان چیکار میکنه دلم میخواد پیشش باشم اما خب اون میگه بابات گفت نه و دیگه نمیام فعلا اما من میگم عقد کنم یعنی چیکار بکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ میگه ن نمیخوادت برو ماشین داری هم داری راحت برو سرکار ارایشگری چیزی یاد بگیر خانوم خودت باش 

نه میخواد اما بابام اومد یکبار بهش گفت شغل نداری نه الان میگه دوباره بیام بگم چی …