2777
2789
اوکیه دیگه چاره ای نیس ولی بهتره زودتر در بیاری که بچه های دانشگاه نبینن یا هر کسی دیگه ای ... یه ح ...

نه بابا من ترم یک با چادر رفتم ی هفته بعد دیگه چادرمو دراوردم ی چندباریم سر کردم بهشون گفتم کار میکنم سرکارم اجباری چادر بعضی اوقات میپوشم اما الان سه سال گذشته شنبه دانشگام باز میشه نمیدونم سر کنم یا نه میترسم باز پشیمون شم درارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره استاد دفاع مقدس داداشمم غیرتیه 

من نظرم اینه تا وقتی که تو خونه باباتی باید سعی کنی با قوانین اون خونه کنار بیای و یواش یواش باباتو نرم کنی...حرف بزن باهاش در کنارش مستقل شو دختر خوب دانشگاه برو تا بتونی خودت برا زندگیت تصمیم بگیری ...تورو خدا به خاطر یه چادر شوهر نکنیا ...این نظر منه چون خانواده من به پوشش من هیچوقت گیر ندادن ...منم چادری نیستم راحتم ...ولی چادری بودن یه انتخابه کاشکی آدما با اراده خودشون چادری شن اینجوری قشنگه فقط 

بازار و بیرون درمیارم میزارم تو کیف دانشگاه تا حالا مجازی بوده نمیدونم حضوری شد باید چیکار کنم:/

من هفته اول ترم یک میپوشیدم بعد دراوردم بعد دودفعه پوشیدم دیگه دوسال مجازی شد نمیدونم شنبه که دانشگام باز میشه چطور برم

من نظرم اینه تا وقتی که تو خونه باباتی باید سعی کنی با قوانین اون خونه کنار بیای و یواش یواش باباتو ...

میدونی هر خواستگاری میاد چون خانوادم مذهبین چادری میخوان من نمیتونم بسازم واقعا

منم خیلی برام مهمه خودم باشم ولی واقعا بعضی خانواده ها عجیب و عریب با این مسائل برخورد میکنن

فک میکتم هیجکس بدتر از مادر من نبود.. مثلا رفته بودیم کوه. من ۱۲سالم بود. دخترای فامیلم چنتا همسن و سالم بودن. همه مانتویی.. اون وقت مادر من نمیذاشت چادر بردارم! چقد غصه خوردم. تو اون سن برام آرزو بود مث بقیه باشم.. خوردم کرد جلو همه..داداش کوچیکتر از خودمم یکی خوابوند تو گوشم جلو همه..

الان ی دوسالی هست گذاشتم کنار اما برام آرزو نبود..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
میدونی هر خواستگاری میاد چون خانوادم مذهبین چادری میخوان من نمیتونم بسازم واقعا

چیزی که دوست نداری رو قبول نکن عزیزم ...کسی نباید جای تو تصمیم بگیره ...زندگی توعه ولی با جنگ و  دعوا نمیشه ...با آرامش ...سعی کن خودت انتخاب کنی طرف مقابلتو ...دوست نداشتن چادر همونقدر طبیعیه که دوست داشتنش 

فک میکتم هیجکس بدتر از مادر من نبود.. مثلا رفته بودیم کوه. من ۱۲سالم بود. دخترای فامیلم چنتا همسن و ...

عزیزم....با پوشش من تو فامیل کار ندارن خانوادم ولی تو خیابون کاردارن

خیلی زشته ماهم توی دانشگاه داریم ... از این دخترایی که با چادر میان مستقیم میرن توی دشویی ... پلنگ ا ...

اره مردا متوجه میشدن ما خجالت میکشیدیم 😁😀

مقصر خانواده هاشونن ک عقده ای شدن از اول ادم ازاد باشه اینجوری نمیشه 💔

من یه خونه ی بابام به اجبار حجاب داشتم البته چادر نمیگفتن سرت کن ولی لباس گله گشاد بد فرم نمیخواستم بپوشم خودم سرم کردم ولی هیچوقت تا اونجا بودم اینکارو نکردم به نظرم خیلی زشت خیلی 

من به عقاید پدرم احترام میزاشتم و به آبروش حساس بود آبروش رو نبردم هیچوقت...

حالا چند سال دیگه خودم متحول شدم و چادری شدم الان دلی سر میکنم به کنار...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
یه خانواده اگه عاقل وخیرخواه خودشون وفرزندشون باشن از همون بچگی بچه شون ودرست ومقید وباحیا تربیت میک ...

کسی که چادری نیست بی حیا نیست...حجاب هم تنها چادر نیست ...مانتو هم عمون کارو میکنه ...حتی کسی که موهاش بیرونه هم بیحیا نیست ...