2777
2789
چرا اینجور اخه

چوون اجبار بدون علم همه جا و توی هر کاری زدگی میاره،. من سالها حتی روسری هم نمی پوشیدم. ولی چون خونمون لاییک بودند خودمون راهمان رو انتخاب می کردیم. ولی توی فامیل با کتک و فشار چادری می کردند، همه زده شدند.

ولی عشقم کاری به خانوادت نداشته باش خودت برو دنبالش و دلیل حجاب رو ببین و انتخاب کن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مجبورم یواشکی درارم تا عاشق شم زندگیمو بسازم 

اگر این یواشکی دراوردنتو بابات بفهمع و از درس و اینا منع شی اینکارو نکن ...یه زن مستقل میشی که تصمیاشو خودش میگیره و این با کار و مستقل بودن ممکنه...روی آینده مستقلت ریسک نکن...ولی خب من نمیفهمم چطور داداشا حق دستور دادن دارن ...من بابام اجازه دخالت به برادرمم نداد از اول اون بهترین حامیه منه ...اشتباهم کنم به برادرم میگم دوتایی حلش میکنیم من نمیتونم این داداشای غیرتی رو هضم کنم ..

اگر این یواشکی دراوردنتو بابات بفهمع و از درس و اینا منع شی اینکارو نکن ...یه زن مستقل میشی که تصمیا ...

میدونی من چادرو دوس دارم بابام خیلی ادم مهمیه خانوادمم خیلی با اصالت ولی دوستام مذهبی نیستن وقتی قرار میگیرم کنارشون حس بدی بهم دست میده مثلا امروز من چادر سرم کردم اون چادری نیس کسی که من خوشم اومد ازش اومد پیش داد به دوستم اصن منو نگاهم نکرد 

اگر این یواشکی دراوردنتو بابات بفهمع و از درس و اینا منع شی اینکارو نکن ...یه زن مستقل میشی که تصمیا ...

من رشتم حقوق تو دانشگاه دولتی دلم نمیخواد ازدواج سنتی کنم دلم میخواد عاشق شم خوشگلمو خوشتیپ بقیه میگن ولی همش فکر میکنم اگه مانتویی شم بابام بفهمه چی اصن گیرم با مانتو عاشقم شدم به پسره این موضوع چطور بگم نمیگه ریگی به کفشته که چادرتو درمیاری دنبال خودنمایی

میدونی من چادرو دوس دارم بابام خیلی ادم مهمیه خانوادمم خیلی با اصالت ولی دوستام مذهبی نیستن وقتی قرا ...

ببخشید ولی اگر حجابو دوست داری ولی دوستات باهات سر این موضوع بدن چیزی که باید کنار بزاری دوستاتن نه چادر...من دوست چادری دارم دوست خیلی راحتم دارم ..خیلیم باهم خوبیم ...کسی که به انتخاب تو احترام نمیزاره رو پاک کن بزار کنار 

نه دوستم کار نداره من خودم حس بدی بهم دست میده

شاید تلقین میکنی خب ..واقعیت اینه چادرو اگر دوست داشتی پیش هیشکی حس بد نمیگرفتی ها ...اینهمه خانم جادری که تو لاکچری ترین جاها هم حجاب دارن چون به کاری که میکنن اعتقاد دارن...میدونی چی میگم؟اول ببین چی دوست داری خودت 

شاید تلقین میکنی خب ..واقعیت اینه چادرو اگر دوست داشتی پیش هیشکی حس بد نمیگرفتی ها ...اینهمه خانم جا ...

ببین من ترم یک دانشگاه چادری شم تا ی هفته بعد دراوردم بعد دوسه دفعه پوشیدم مجازی شد میترسم بپوشم بعد پشیمون شم بشم حرف دهن بچه های دانشگاه

ببین من ترم یک دانشگاه چادری شم تا ی هفته بعد دراوردم بعد دوسه دفعه پوشیدم مجازی شد میترسم بپوشم بعد ...

بابا بیخیال اهمیت نده...چند سال دیگه اصلا یادت نمیاد دوستات کی بودن🤣🤣🤣🤣سخت نگیر واقعا حرفشون مهم نباشه کاری که فک میکنیددرسته رو انجام بده

فک میکتم هیجکس بدتر از مادر من نبود.. مثلا رفته بودیم کوه. من ۱۲سالم بود. دخترای فامیلم چنتا همسن و ...

اره دیگ بدیش اینه شاید بالاخره یه روزی برسی بهش ولی دیگ لطفی نداره برات اون موقع

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...