2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زشته ماهم توی دانشگاه داریم ... از این دخترایی که با چادر میان مستقیم میرن توی دشویی ... پلنگ ا ...

تو دستشویی دانشگاه خدایی نه من از در میام بیرون در میارم خانوادم خبردارن جز برادرمو بابام

من مادرم کاریم نداره فقط میترسم بابام بفهمه 

چاره ای نیست.. تا تو خونه اشونی باب میل اونا باید رفتار کنی! باب میل مردم😒😒😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

من برعکس بودم. توی شهر چادر اجبار بودم. زمان ما کسی اونجا چادر نمی پوشید با فاحشه فرقی نداشت. بابا و مامان من نمازم نمیخوندن. بابام مدام میگفت نمیخواد چادر بپوشی. من به تو اعتماد دارم. نتیجش این شد که من الان با انتخاب خودم از بی حجابی شدید رسیدم به چادری سفت و محکم که حتی ابروهام رو هم می بپوشونم و تنها چادری فامیلم. اینا نتیجه ی فکر باز وبرخورد درست یه پدر لا مذهب بود. الانم همه جا با لذت میگه دختر من چادرش از سرش تکون نمیخوره. ولی مذهبی های فامیل که دعای ندبه و کمیلشون قطع نمی شد و بابای من رو به خاطر بی نمازی حساب نمی کردن، باید بچه هاشون رو ببینی، همشون چادرهاشون هوا رفت و نمیشه از آنتالیا و دبی جمعشون کرد.  

تو دستشویی دانشگاه خدایی نه من از در میام بیرون در میارم خانوادم خبردارن جز برادرمو بابام

اوکیه دیگه چاره ای نیس ولی بهتره زودتر در بیاری که بچه های دانشگاه نبینن یا هر کسی دیگه ای ...

یه حس بد ب بقیه دست میده ... بقیه سر این میتونن دستت بندازن... یعنی منظورم اینه که چه میخوای با چادر باشی چه مانتویی ، جلوی مردم یهو عوض نشو ، مثلا یهو چادر رو در نیار ... فکر میکنن خبریه

یواشکی دراوردن زشته؟

نه

ولی اینه ی سری با چادر ی سری مانتویی باشی جالب نیست

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چیکار میکنی 

بازار و بیرون درمیارم میزارم تو کیف

دانشگاه تا حالا مجازی بوده نمیدونم حضوری شد باید چیکار کنم:/

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
نه ولی اینه ی سری با چادر ی سری مانتویی باشی جالب نیست

منم خیلی برام مهمه خودم باشم ولی واقعا بعضی خانواده ها عجیب و عریب با این مسائل برخورد میکنن

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...