2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم سخت گیرن

ولی اونقدر وجودشو داشتم وقتی نمیخواستم سر کنم گفتم سر نمیکنم 

الانم که سر میکنم خودم با عشق سر میکنم جوری که الگو فامیلم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ن

خودم انتخابش کردم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
میری بیرون در میاری 

مجرد که بودم با دوستام ی وقت بیرون میرفتیم درمیوردم.. بماند که چقدر سر پوشیدن چادر مادرم اذیتم کرد.. تا یکی دوسال پیشم بود.. به همه چیم گیر میداد..

الان دیگه گذاشتم کنار

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

من برعکس بودم یه مدت یواشکی چادر سر میکردم دور از چشم خانواده  بعد دیگه علنیش کردم   

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
ی همکلاسی بود وای نگم برات . تو اتوبوس ک مینشست دیگ بریم دانشگاه یکی دیگ میشد برگای همه مون میریخت ...

خیلی زشته ماهم توی دانشگاه داریم ... از این دخترایی که با چادر میان مستقیم میرن توی دشویی ... پلنگ از دشکیی میان بیرون 

باعث شده ب چادر خیلی بی اعتماد بشیم همه