2777
2789

سلام دوستان خوبین 🌹

دوربین نوت ۱۰ پرومکس خیلی خوبه ولی وقتی عکس میگیرم صورت رو قرمز تر میکنه برای شما هم همینطوره ؟ 

.

تنظیم خاصی داره ؟ 

تو گوشی اونطور نشون میده ، برای کسی بفرستید یا تو کامپیوتر ببینی اینطور نیس 

جدی تا حالا از اونجوری چک نکردم 

اخه خیلی قرمز میکنه پوستو یا تیره تر و محیط رو نه 

ولی گوشی دیگه اینجور نیست طبیعی تره  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی تا حالا از اونجوری چک نکردم   اخه خیلی قرمز میکنه پوستو یا تیره تر و محیط رو نه  ...

اینکه میگن این گوشی دوربینش خوبه بیشتر تبلیغاتیه ، دوربینش با گوشی های هم قیمتش چندان تفاوتی نداره ، تفاوتش فقط اینه که عکسایی که با گوشیت میگیری ، تو گوشی خودت به صورت نرم افزاری خوشگلتر نشون داده میشه ، رنگاش رو غلیظتر و گرم تر نشون میده ، ولی وقتی همون عکس رو برای کس دیگه بفرستی میبینی که اون کیفیتی که فکر می کردی نداره 

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
من a51 دارم بنظرم پوستو خیلی تیره میکنه😑 خیلی بده

برای منم این مدل اینطوریه قبلا سامسونگ داشتم طبیعی بود الان دوستمم سامسونگ مدل s۲۰ گرفته اونم خوب بود عکساش 

اینقدر حرص میخورم من عکس زیاد میگیرم تنها ایرادش همینه پوستو پر رنگ تر نشون میده انگار طرف حرص خورده سرخ شده 😒 گفتم شاید تنظیم خاصی داره 

اینکه میگن این گوشی دوربینش خوبه بیشتر تبلیغاتیه ، دوربینش با گوشی های هم قیمتش چندان تفاوتی نداره ، ...

تا حالا عکسا رو رو گوشی بقیه و رو لپ تاپ چک نکردم باید چک کنم 

اره خیلی از صفحه و دوربینش تعریف شده ولی خدایی صفحه اش خوبه دوربینش هم عکسبرداری محیط میکنم خوبه جز پوست 🥲 مجبورم با دست تنظیم کنم نور رو بیشتر کنم 

منم خیلی ناراحتم بخاطر دوربینم من قبلا شیائومی ردمی نوت۸ داشتم خیلی بود😐

🥲🥲🥲 گوشی هم گرون نمیشه عوض کرد کلی ضرر میکنه آدم الانم اومده پایین قیمتش من ۸ خریدم 🥺 الان شده ۶الی ۷ 

من تازگیا مثلا یکی پیام میده اسمش دوتا میاد  مثلا زهرا زهرا بعد متن پیام  برا شمام اینجو ...

نه عزیزم یدونه جدا صفحه باز میشه اس ام اس نشون میده که اونم حذف کردم 

برو تو تنظیمات اس ام اس گزینه هاشو بخون  تنظیمش کن که نیاد دوتا 

نه عزیزم یدونه جدا صفحه باز میشه اس ام اس نشون میده که اونم حذف کردم  برو تو تنظیمات اس ام اس ...

هرکاری کردم نشد 

لطفا میشه از تنظیمات گوشیت عکس بدی ک منم مث شما کنم تنظیماتشو شاید درست شد🥲🥲من یکم وسواس دارم وقتی اینجوری عصابم بهم میریزه

/:     ‌