2777
2789

سلام  کیا اندومتریوز داشتند و ای وی اف کردن و جواب گرفتن کدام شهر کدام مرکز کدام دکتر ؟خواهشا هر کی میدانه راهنماییم کنه ماه دیگه میخوام برم برای ای وی اف 🙏🙏🙏

سلام عزیزم

برا اندومتریوز اول باید بری تخمک کشی کنی و جنین فریز کنی و بعد هم لاپاراسکوپی کنی کیست اندو در در بیارن چون با لاپارا احتمال اینکه زخیره تخمدان کم بشه هست

و بهترین راه درمان اندو و ناباروری همین لاپاراسکوپی هست و رژیم غذایی

بعد از عمل اگه طبیعی باردار نشدی باید ای وی اف کنی

من خودم اندو دارم و پارسال ای وی اف مردم نگرفت، میخوام دوباره تخمک کشی کنم بعد لاپاراسکودی

بهترین دکتر برا عمل اندومتریوز دکتر سعید البرزی در شیراز هست که نوبت تا یک سال دیگه نمیدن

من کرمان هیتم و دکتر ناهید افتخاری برا این عمل عالیه و میخام انجام بدم دکتر افتخاری به من گفت نباید فست فود و گوشت قرمز بخوری و هر روز یه قاشق چایخوری زردچوبه بریز رو شیر بخور و ورزش هم مهمه ،زردچوبه التهابات لگن رو کاهش میده

بازم هر شهری هستی تحقیق کن

ایشالا خدا به شما و تمام منتظران بچه فرزندان سالم هدیه بده

سلام عزیزم برا اندومتریوز اول باید بری تخمک کشی کنی و جنین فریز کنی و بعد هم لاپاراسکوپی کنی کیست ا ...

ممنونم عزیزم بله رژیم گیاه خواری خیلی به اندومتریوزی ها کمک‌میکنه سایز کیست شما چنده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم بله رژیم گیاه خواری خیلی به اندومتریوزی ها کمک‌میکنه سایز کیست شما چنده ؟

سلام خانمی. خوبی؟ 

منم اندومتریوز دارم. شما چکار کردی که کیستت کوچیک شده؟ چن وقت وروژست خوردی؟ من الآن حدود یه ساله دارم میخورم. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز