2777
2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم امشب از بی سوادیم

358 بازدید | 16 پست

دانشجوی مترجمی زبان هستم اونم ترم چهار . ولی سطح زبانم اصلا خوب نیستش . امشب تو یه جمعی بودم که یه انگلیسی هم بود و من مدام مجبور بودم یه جا فرار کنم که باهاش هم کلام نشم چون چند نفر تو اون جمع میدونن دانشجوی زبانم . بدبختی بریتیش هم بود اگه امریکایی بود حداقل دو تا کلمه میتونستم یه خاکی به سرم بریزم ولی بریتیشا خیلی لهجه دارن هیچی نمیفهمیدم . تازه پس فردام دوباره با همون جمع قراره بریم بیرون . خیلی سختمه . واقعا خجالت زده شدم امشب . از تابستون دیگه حتماااا کلاس میریم اما به خاطر پس فردا خیلی ناراحت و نگرانم . بدبختی نمیتونم هم نرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای درکت میکنم مثلا کسی حسابداری خونده باید ریاضیش خوب باشه یا کامپیوتر خونده باید از کامپیوتر خیلی سردر بیاره اما بخدا ربطی نداره 🤣🤦

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   

اگه مجبوری بری، وانمود کن صدات گرفته یا گلوت درد می کنه یا دندون درد داری و بهتره هوای سرد نره تو دهنت. 

یکی دو تا جمله اصلی و پایه ای رو هم که حتما بلدی. بهانه بیار و کلا خیلی حرف نزن.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

روانشناسی میخونم و همین حس تجربه کردم 😂

البته الان دانشجوام 

ولی خب دانشگاه چیز زیادی بهت یاد نمیده 

تو کلاه قرمزی داشتن تئاتر بازی میکردن با موضوع:" خواستگاری کفش از توپ" اول کار پدر داماد برگشت به خانواده عروس گفت : بله شنیدیم که یه دختر توپی دارید... :)))
روانشناسی میخونم و همین حس تجربه کردم 😂 البته الان دانشجوام  ولی خب دانشگاه چیز زیادی بهت یا ...

اره واقعا

مثلا ما تو دانشگاه هیییچ کدوم درسامون اموزش زبان نیست ، اونو باید از بیرون یاد بگیریم . همش تکنیکای ترجمه و ایناس

اره واقعا مثلا ما تو دانشگاه هیییچ کدوم درسامون اموزش زبان نیست ، اونو باید از بیرون یاد بگیریم . ه ...

منم زببانم خوب نیست و همش از زیان فراری بودم تو مدرسه 

میتونم بدونم چرا رشته دانشگاهیت این انتخاب کردی وقتی توش قوی نیستی

تو کلاه قرمزی داشتن تئاتر بازی میکردن با موضوع:" خواستگاری کفش از توپ" اول کار پدر داماد برگشت به خانواده عروس گفت : بله شنیدیم که یه دختر توپی دارید... :)))