دانشجوی مترجمی زبان هستم اونم ترم چهار . ولی سطح زبانم اصلا خوب نیستش . امشب تو یه جمعی بودم که یه انگلیسی هم بود و من مدام مجبور بودم یه جا فرار کنم که باهاش هم کلام نشم چون چند نفر تو اون جمع میدونن دانشجوی زبانم . بدبختی بریتیش هم بود اگه امریکایی بود حداقل دو تا کلمه میتونستم یه خاکی به سرم بریزم ولی بریتیشا خیلی لهجه دارن هیچی نمیفهمیدم . تازه پس فردام دوباره با همون جمع قراره بریم بیرون . خیلی سختمه . واقعا خجالت زده شدم امشب . از تابستون دیگه حتماااا کلاس میریم اما به خاطر پس فردا خیلی ناراحت و نگرانم . بدبختی نمیتونم هم نرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو کلاه قرمزی داشتن تئاتر بازی میکردن با موضوع:" خواستگاری کفش از توپ" اول کار پدر داماد برگشت به خانواده عروس گفت : بله شنیدیم که یه دختر توپی دارید... :)))
اره واقعا مثلا ما تو دانشگاه هیییچ کدوم درسامون اموزش زبان نیست ، اونو باید از بیرون یاد بگیریم . ه ...
منم زببانم خوب نیست و همش از زیان فراری بودم تو مدرسه
میتونم بدونم چرا رشته دانشگاهیت این انتخاب کردی وقتی توش قوی نیستی
تو کلاه قرمزی داشتن تئاتر بازی میکردن با موضوع:" خواستگاری کفش از توپ" اول کار پدر داماد برگشت به خانواده عروس گفت : بله شنیدیم که یه دختر توپی دارید... :)))